News

Ce pățeau fetele traficate de Alex Bodi. Erau torturate ca în filme. Detalii din anchetă

14.11.2020 | 10:06
Ce pateau fetele traficate de Alex Bodi Erau torturate ca in filme Detalii din ancheta
ADVERTISEMENT

Fetele traficate de Alex Bodi, trimis în arest pentru proxenetism și șantaj, ar fi fost bătute, drogate, violate și obligate să se prostitueze în afara țării.

Membrii grupări din care făcea parte fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu se dădeau în lături nici de la tortură atunci când considerau că victimele lor nu produc suficienți bani.

ADVERTISEMENT

Potrivit referatului de arestare, citat de Observator, Alex Bodi le cerea taxă de protecție fetelor traficate și și-ar fi obligat, inclusiv soția de la acea vreme să se prostitueze.

Descoperirile procurorilor DIICOT creionează portretul unui proxenet

Alex Bodi și-a creat în ultimii ani imaginea unui șeic, a unui “om de afaceri”, care lua ochii cu mașinile de lux pe care le conducea și cu stilul de viață extravagant.

ADVERTISEMENT

Descoperirile procurorilor creionează însă portretul unui proxenet, care a intrat într-o reţea de trafic de carne vie în 2014. Potrivit anchetatorilor, de atunci, Bodi ar fi forțat mai multe tinere să se prostitueze în cluburi de noapte din Germania. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu le cerea victimelor sale inclusiv taxe de protecţie.

“Prin abuz de autoritate și profitând de starea ei de naivitate, inculpatul B.A.N. a recrutat-o pe victimă, a transportat-o în Germania și a exploatat-o sexual. (…) A amenințat-o cu acte de violență, în scopul de a dobândi în mod injust o taxă de protecție de 5.000 de euro”, se arată în referat cu propunerea de arestare.

ADVERTISEMENT

În document, procurii DIICOT scriu că, timp de doi ani, Bodi şi-ar fi obligat chiar și fosta soţie de la acea vreme să se prostitueze în Germania, deși cei doi au un copil împreună.

Bodi a divorțat de femeie în 2018, an în care a început o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

Anchetatorii mai relatează că Bodi era mâna dreapta a interlopului Adrian Tâmplaru, fost locotentent al lui Ion Clămparu, liderul uneia dintre cele mai mari reţele de proxenetism din Europa.

ADVERTISEMENT

Tâmplaru nu și-a întrerupt activitatea de racolare a tinerelor nici când era închis la Penitenciarul Craiova. Interlopul își căuta victimele pe reţelele de socializare și le ademenea prin metoda “loverboy” sau cu promisiunea unui loc de muncă avantajos. Tinerele erau apoi sechestrate, drogate, bătute şi ameninţate cu moartea.

“Persoana vătămată a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. Unul dintre suspecţi a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă. Un alt bărbat a umplut cada, iar suspectul a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei”, se mai arată în referatul prin care se propune arestarea lui Alex Bodi

Procurorii DIICOT au precizat că au la dosar inclusiv declaraţiile fetelor traficate și că printre denunțători se numără şi fosta soţie a lui Alex Bodi.

Bodi a refuzat să dea o declaraţie în fața procurorilor.

ADVERTISEMENT