News

Ce pățesc pedofilii precum Gheorghe Dincă în pușcărie! Dezvăluirea unui fost deținut. video

19.08.2019 | 21:06
Pedofilia, o problemă reală în societatea modernă. Foto: Facebook

FANATIK îți spune ce pățesc pedofilii precum Gheorghe Dincă în pușcărie! Astfel, conform unui fost deținut ajuns între timp vlogger, viața acestuia va fi un adevărat calvar în spatele gratiilor. După ce a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu se anunță probleme serioase pentru cel poreclit „monstrul din Caracal”. În acest moment, opinia publică așteaptă cu interes o rezolvare a cazului, în timp ce specialiștii caută probele care să confirme totul.

Ce pățesc pedofilii precum Gheorghe Dincă în pușcărie!

Dan Montana a oferit detalii despre viața din închisoare și despre ”regimul” pe care îl are, în spațiul de detenție, un pedofil. Nu e deloc unul roz.  ”Atunci când un pedofil ”cade” la pușcărie, primul care dă vestea e chiar gardianul. Gardianul e cel care spune celor din cameră: ”Vedeți că băiatul e pedofil. A violat un minor sau o minoră”. A violat un copil. De ce face asta?

Poate pentru că și el, la rândul lui e tată, are un copil și orice om e sensibil când e vorba de subiectul pedofilie”, spune Dan Montana care nu s-a oprit aici. Vloggerul susține că un pedofil nu va putea scăpa niciodată, de ceea ce a făcut. Acesta a precizat că ceilalți pușcăriași vor afla cu siguranță care au fost faptele care te-au trimis după gratii şi vor acţiona în consecință. Şi nu întotdeauna se termină bine pentru cel în culpă.

Dezvăluirea unui fost deținut

”Oriunde mergi, ”mandatul” tău merge cu tine. Oriunde mergi, dacă ai o faptă ca a lui, dacă ești pedofil, ei vor afla. Și tu vei suferi exact ca victimele tale: din prădător vei deveni o pradă. Nu-ți ia nimeni apărarea afară, darămite înăuntru. Nu-ți ia nimeni apărarea când ești nevinovat. Darămite când ești pedofil. E ușor să violezi un copil, e ușor să rănești un om fără apărare, în general.

Dar karma asta e atât de interesantă că la un moment dat te va pune în situația celui pe care tu l-ai rănit în trecut. Și atunci vei simți durerea celui pe care l-ai rănit pe propria piele”, a declarat fostul deținut Dan Montana, conform  stirilekanald.ro.