News

Ce pățesc românii care s-au autorecenzat greșit. „Sunt supuși riscului de amendă”

Ce pățesc românii care s-au autorecenzat greșit și ce riscuri de amendă sunt. Peste două milioane de persoane așteaptă acum o explicație oficială din partea statului
19.06.2022 | 08:15
Ce patesc romanii care sau autorecenzat gresit Sunt supusi riscului de amenda
Ce pățesc românii care s-au autorecenzat greșit, ce riscuri de amendă sunt. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

A devenit cât se poate de oficial și românii care s-au autorecenzat greșit vor fi nevoiți să răspundă acum recenzorilor care le bat la ușă. Cu toate acestea, ei nu sunt feriți de griji, ci sunt chiar expuși unui risc.

Ce se întâmplă cu românii care s-au autorecenzat greșit

Concret, avocatul Gheorghe Piperea a ținut să explice că cei două milioane de oameni care s-au autorecenzat greșit riscă amenzi.

ADVERTISEMENT

”Toți cei două milioane de oameni care s-au auto-recenzat greșit au acum obligația să răspundă recenzorilor. 

Indiferent dacă ei au conștiința faptului că au scăpat de o grijă, vor fi supuși riscului de amendă, ca și noi toți, cei care nu am participat la acest experiment de totalitarism digital. 

ADVERTISEMENT

Soft greșit, eroare de previziune, supunere prost înțeleasă, talibanism juridic (“unde-i lege, nu-i tocmeală”) – nu are importanță motivația. Tot se pierd 2-3 zile cu recenzorii. 

Tot la plată/executare silită a amenzii ori la judecătorie se ajunge, dacă “auto-recenzatul” refuză recenzarea, chiar cu dovada emisă de sistem că a comis actul patriotic al vărsării întregii se personalități în gaura neagră a statului profund securist. 

ADVERTISEMENT

Vor fi sute de mii de plângeri contravenționale numai de la acești 2 milioane de “auto-recenzați” greșit (…).”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe o rețea de socializare.

Vă readucem aminte că de pe data de 31 mai a început recenzarea pe teren. Potrivit Institutului Național de Statistică aproape 47% din populația țintă s-a autorecenzat.

ADVERTISEMENT

În mod evident, vor fi vizitate și gospodăriile celor care nu au finalizat corect și complet chestionarele de recensământ.

Românii care s-au autorecenzat pot verifica dacă au completat bine formularul online, accesând un singur link. În caz contrar, dacă autorecenzarea nu s-a făcut cum trebuie, recenzorii vă vor bate la uşă pentru a răspunde din nou la întrebări.

ADVERTISEMENT