Life

Gianina din Las Fierbinți o pățește când iese din casă: „Mi se întâmplă pe stradă”

Gianina din Las Fierbinți i-a schimbat radical viața actriței Anca Dumitra! Vedeta de la PRO TV a dezvăluit ce i se întâmplă de fiecare dată pe stradă.
23.03.2023 | 14:00
Gianina din Las Fierbinti o pateste cand iese din casa Mi se intampla pe strada
Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Gianina din Las fierbinți. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gianina din Las Fierbinți i-a adus Ancăi Dumitra o împlinire și o recunoaștere la care nu se aștepta niciodată. Vedeta de la PRO TV a vorbit despre cum i-a schimbat viața acest rol, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce pățește Gianina din Las Fierbinți când iese din casă?

În afară de filmările de la „Las Fierbinți”, care continuă și acum, Anca a avut treabă serioasă în ultima vreme fiind ocupată și cu alte proiecte. Cel mai recent a ajuns pe marile ecrane, iar personajul pe care Dumitra îl joacă în „Haita de acțiune”, căci despre acest film vorbim, este cu totul diferit față de haioasa Gianina.

ADVERTISEMENT

Anca Dumitra a intrat în pielea doamnei Avramescu în filmul lui Vali Dobrogeanu, o femeie cu bani mulți, extrem de influentă în lumea bună a Capitalei, o adevărată scorpie, capabilă de orice pentru a-și apăra statutul și oamenii dragi.

Anca a mărturisit că experiența pe platourile de filmare a fost una plăcută pentru ea și, oricât de bine a intrat în pielea personajului negativ din Haita, nu are face nici măcar 1% din lucrurile pe care le face respectiva femeie de afaceri.

ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, în pielea unei scorpii de temut în producția în Haita de acțiune: „Nu mă regăsesc deloc în acest personaj”

„Este un rol de mică întindere, dar esențial, sper eu, în economia filmului. Este un rol în care publicul poate că nu m-a mai văzut, e ceva complet diferit. Chiar dacă e un film de comedie, în mare parte, rolul meu este unul cât se poate de serios. Mi-a plăcut la nebunie să filmez. 

Nu am văzut deloc filmul înainte de a intra în cinematografe, doar frânturi. Idei am avut în cap despre cum au ieșit anumite secvențe, dar alta e când e totul montat, când vezi toată capodopera.

ADVERTISEMENT

Nu mă regăsesc în acest personaj, chiar deloc! Nu aș face niciun lucru din cele pe care le face acest personaj. Răspunsul meu este ferm: nu, chiar nu mă regăsesc”, a declarat Anca Dumitra pentru FANATIK.

Actrița care o joacă pe Gianina în Las Fierbinți ne-a spus și cum a fost atmosfera la filmările din Haita. Vedeta nu a stat prea mult în preajma actorilor, dar scurta ei ședere a fost destul de intensă și memorabilă.

ADVERTISEMENT
anca dumitra gianina las fierbinți
Anca Dumitra o joacă pe Gianina în Las Fierbinți. Foto: Instagram

Gianina din Las Fierbinți, îmbrățișată de oameni, oriunde se duce

„Eu nu am petrecut prea mult timp la filmări, personajul meu neocupând foarte mult spațiu, însă, așa cum am zis, este unul cu importanță în desfășurarea acțiunii din poveste.

Atât cât am petrecut la filmări m-am bucurat foarte tare. Mi-a plăcut mult. M-am înțeles extraordinar cu toată echipa. M-am bucurat să mă intersectez cu colegii. Cu ceilalți actori m-am înțeles foarte bine. M-am bucurat să am parte de o experiență inedită, mică și intensă”, ne-a mai spus Anca Dumitra.

Cât despre rolul Gianina din Las Fierbinți, actrița a spus că a avut un impact uriaș în viața ei. Lumea o recunoaște pe stradă și o asociază imediat cu Gianina, ba chiar, mulți o iau în brațe ca și cum ar cunoaște-o de-o viață.

„Îți dai seama că toată lumea mă primește cu brațele deschise de fiecare dată când ne întâlnim. Mi se întâmplă pe stradă, întâmplător, sau oriunde, oamenii vor să mă îmbrățișeze.

Sunt foarte recunoscătoare, căci datorită lor acest proiect a rezistat. Sunt încântată de întreg proiectul și, Doamne ajută să mergem mai departe”, a mărturisit Gianina din Las Fierbinți pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT