Fotbal international

Ce păţeşte Steliano Filip după petrecerea cu poker şi alcool! Ce decizie a luat Hajduk Split

14.12.2018 | 15:36
Ce păţeşte Steliano Filip după petrecerea cu poker şi alcool

Steliano Filip şi doi fotbalişti ai lui Hajduk Split au fost surprinşi la o petrecere cu poker şi alcool. Oficialii clubului de pe locul şase din prima ligă a Croaţiei nu au acceptat derapajul făcut de cei trei jucători ai formaţiei de pe stadionul “Poljud”.

Chiar dacă presa din Croaţia a scris că imaginile ar fi de la o petrecere din vară, oficialii lui Hajduk Split au luat decizia ca Steliano Filip şi ceilalţi doi colegi ai lui să fie amendaţi cu 20% din salariul anual. Conducătorii susţin că fotbaliştii au stricat imaginea clubului, fotografiile apărând în presă chiar în săptămâna premergătoare derby-ului cu Dinamo Zagreb.

Steliano Filip, criticat după petrecerea cu poker şi alcool

Steliano Filip a fost criticat după petrecerea cu poker şi alcool, la care cei trei fotbalişti ai lui Hajduk Split au fumat. “Filip era de mult o problemă, nu e în formă, şi-a complicat singur viaţa, s-a scris de mult că este plătit degeaba. Filip era out oricum”, au scris jurnaliştii croaţi.

Ce păţeşte Steliano Filip după petrecerea cu poker şi alcool. Fotbalistul şi colegii lui vor fi amendaţi de club
Ce păţeşte Steliano Filip după petrecerea cu poker şi alcool. Fotbalistul şi colegii lui vor fi amendaţi de club

În vară, FCSB şi Hajduk Split s-au întâlnit în turul trei preliminar din Europa League, vicecampioana României obţinând calificarea după o victorie pe teren propriu. Steliano Filip nu a făcut parte din lot, iar jurnaliştii croaţi au scris că motivul este legat de faptul că fotbalistul a venit cu kilograme în plus din vacanţă“Steliano n-are nicio șansă să prindă lotul pentru că se mizează mai mult pe Andre Fomitschow, un jucător foarte bun pe partea stângă. Antrenorul Kopici are mai multă încredere în calitățile pe care le are Andre. Steliano nu prea are șanse să schimbe ceva, iar cifrele lui de la venirea la Hajduk spun totul. 152 de minute în câteva apariții extrem de rare la meciurile din campionat”, susţinea un jurnalist croat înaintea meciului retur cu FCSB.