Fotbal international

Ce pedeapsă a primit Gabriel Tamaş după ce a fost prins beat la volan! Poliția a făcut recurs și fotbalistul rămâne în arest!

27.03.2019 | 21:51
Ce pedeapsa a primit Gabriel Tamas dupa ce a fost prins beat la volan Politia a facut recurs si fotbalistul ramane in arest
ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaş a petrecut 24 de ore după gratii, iar miercuri a fost chemat la audieri la Tribunalul din Petah Tikva. Fundaşul lui Hapoel Haifa a fost reţinut marţi de poliţişti, după ce fotbalistul gonea pe autostradă cu 205 km/h, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


UPDATE, ora 21.50. Problemele nu s-au oprit pentru Gabi Tamaș, deși judecătorul a decis inițial ca el să fie plasat sub arest la domiciliu. Poliția din Israel a făcut apel, iar după o audiere de urgență s-a decis ca Gabi Tamaș să rămână în arest până duminică, anunță presa din Israel.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 15:40 / FANATIK a aflat că Gabriel Tamaş se află în continuare în arestul poliţiei. Fotbalistul de 35 de ani va fi escortat până acasă de poliţişti, unde va fi pus sub arest la domiciliu, însă acest lucru s-ar putea întâmpla chiar şi mâine.


Ce pedeapsă a primit Gabriel Tamaş după ce a fost prins beat la volan

Gabriel Tamaş a fost audiat miercuri de judecători, la o zi după ce a fost prins beat la volan. Conform GSP.RO, audierile au durat o oră şi 45 de minute, iar Noam Reghev, ofiţerul de presă al clubului Hapoel Haifa, a declarat că fotbalistul va fi pus sub control judiciar. Mai exact, Gabriel Tamaş va fi arestat la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Ofiţerul de presă al clubului Hapoel Haifa şi Ioana, soţia lui Gabriel Tamaş, au fost prezenţi în calitate de martori. La finalul audierilor, fotbalistul de 35 de ani a părăsit sala de judecată înconjurat de trei poliţişti, iar avocatul acestuia nu a oferit declaraţii.

Gabriel Tamaş poate fi dat afară de Hapoel Haifa

În momentul în care a semnat contractul cu Hapoel Haifa, oficialii clubului au impus şi o clauză anti-alcool. Conform unei declaraţii date de Yoav Katz, patronul echipei, acordul va fi reziliat în cazul în care fotbalistul va avea un comportament nepotrivit.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu jucătorul, credem că problemele lui au fost izolate. Totuşi, în caz de comportament nepotrivit, contractul lui va fi terminat. Ne-am asigurat de tot cu o clauză. Nu există baruri în Haifa. Tamaş a fost ales de staff-ul nostru tehnic, nici nu ştiu cine ni l-a oferit”, declara Yoav Katz în 2017, când Gabriel Tamaş a fost transferat de Hapoel Haifa.