Life

Ce pedeapsă a primit soțul Danei Roba. Daniel Balaciu va petrece mulți ani în spatele gratiilor

Ce pedeapsă a primit soțul Danei Roba. În următorii ani, Daniel Balaciu se va afla în spatele gratiilor. Ce alte interdicții mai are.
10.07.2024 | 22:24
Ce pedeapsa a primit sotul Danei Roba Daniel Balaciu va petrece multi ani in spatele gratiilor
Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, și-a primit pedeapsa. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul Danei Roba a primit o pedeapsă după ce a lovit-o pe make-up artistă cu ciocanul în cap, anul trecut. Daniel Balaciu își va petrece următorii ani în spatele gratiilor. Acesta este obligat să plătească sume mari de bani.

Soțul Danei Roba a primit o pedeapsă după ce a bătut-o cu bestialitate pe make-up artistă. Câți ani va sta la închisoare

Cu mai bine de un an în urmă, Dana Roba a fost atacată în mod brutal de soțul ei, Daniel Balaciu, care a lovit-o cu ciocanul în cap. Make-up artista a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a suferit mai multe operații.

ADVERTISEMENT

În ultimul an, Dana Roba a făcut tot ce a putut pentru a se recupera și pentru a avea grijă de fiicele sale. Vedeta a avut mai multe înfățișări în fața judecătorilor, acolo unde a fost nevoită să îl vadă pe fostul ei partener de viață.

Magistrații au luat, în final, o decizie în cazul bărbatului care i-a provocat traume fizice și emoționale Danei Roba. Acesta a primit o pedeapsă dură, astfel că make-up artista poate răsufla ușurată.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Daniel Balaciu a primit sentința din partea judecătorilor. Acesta a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare, precum și alte interdicții.

“Condamnă inculpatul Balaciu-Daniel Remus la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului, cu executare în regim de detenție.(…)

ADVERTISEMENT

Se aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a comunica și de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de persoana vătămată Balaciu Daniela, cu excepția cazurilor când comunicarea sau apropierea de persoana vătămată este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești privind minorele Balaciu Chantal-Luiza și Balaciu Celine-Casandra și dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de locuința și locul muncă al persoanei vătămate, cu excepția cazurilor când apropierea este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești(…), pe o perioadă de 3 ani calculați de la data executării pedepsei închisorii”, după cum arată Portalul Instanțelor de Judecată, notează spynews.ro.

Daniel Balaciu, obligat să plătească daune morale

În afară de pedeapsa cu închisoarea, soțul Danei Roba este obligat să scoată mulți bani din buzunar. Este vorba despre daune morale în valoare de 80.000 de euro. Totodată, acesta trebuie să plătească și daune materiale.

ADVERTISEMENT

“(…) obliga inculpatul Balaciu Daniel-Remus la plata sumei de 80.000 de euro cu titlu de daune morale. Respinge, in rest, pretentille partii civile. In temeiul art. 397 alin. 1, art. 25 CPP, raportat la art. 1391 alin. 2 Cod civil respinge actinea civilã formulat prin reprezentant legal, pentru partile civile Balaciu Celine Casandra si Balaciu Chantal Luiza.

În temeiul art. 397 alin. 1, art. 25 CPP, raportat la art. 1357 gi urm C. civ., art. 49 alin.1 si art.50 alin.1 din Legea nr. 136/1995, admite actiunea civil formulat de partea civilă Spitalul Clinic Judetean de Urgent „Pius Brinzeu” Timisoara, cu sediul în Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr. 156, jud. Timis, si obliga inculpatul la plata către partea civil a sumei de 15.230,22 de lei reprezentând daune materiale.

În temeiul art. 276 alin. 1 CPP, oblig inculpatul la plata către partea civila Balaciu Daniela a sumei de 28.000 de lei cu titlu de cheltuiala judiciara facuta de parte. În temeiul art. 274 alin. 1 CPP, obligã inculpatul la plata sumei de 7000 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare”, mai arată decizia magistraților.

Anul trecut, pe 5 iunie, viața Danei Roba s-a schimbat radical. Cel care îi era partener a agresat-o fizic și aproape că a ucis-o, însă make-up artista a reușit să se recupereze. În tot acest timp, vedeta și-a dorit ca soțul ei să primească pedeapsa pe care o merită.

Dana Roba, dezvăluiri despre fiicele sale, după traumele suferite

După tot ce s-a întâmplat acum mai bine de un an, fetițele Danei Roba, Chantal și Celine, au trecut printr-o adevărată traumă. Cele două au avut nevoie de consiliere psihologică pentru a se putea vindeca.

Dana Roba ar vrea ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești după suferința pe care a provocat-o în iunie 2023.

“Decăderea din drepturile părintești va fi șocul final, își va pierde mințille. Și eu dacă aș fi făcut ce a făcut el, eram decăzută din drepturi. El trebuie să plătească, nu are dreptul să mai fie tată”, a declarat aceasta pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Jumătate de ţară, sub cod galben de furtuni de la ora 12:00. Judeţele...
Jumătate de ţară, sub cod galben de furtuni de la ora 12:00. Judeţele care rămân joi sub cod de caniculă prelungit. HARTĂ
Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie...
Milionara de 75 de ani care arată ca o adolescentă, apariţie de senzaţie în halat: Bună, frumuseţe!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Suma uriașă pe care Antena a plătit-o lui Ianis Hagi pentru a transmite...
Suma uriașă pe care Antena a plătit-o lui Ianis Hagi pentru a transmite nunta fotbalistului la TV
Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia. Amănunte ascunse despre noua iubită
Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia. Amănunte ascunse despre noua iubită
Suma URIAȘĂĂĂ primită de Ianis Hagi de la Antena 1. Nunta i-a adus...
Suma URIAȘĂĂĂ primită de Ianis Hagi de la Antena 1. Nunta i-a adus bani muuuuulți în conturi. Poate să-și cumpere 3 vile cu ei!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el