Life

Ce pedeapsa riscă vloggerul român care a urinat pe drapelul național. Legea a intrat în vigoare recent

11.10.2020 | 20:53
Ce pedeapsa risca vloggerul roman care a urinat pe drapelul national Legea a intrat in vigoare recent
Ce pedeapsa riscă vloggerul român care a urinat pe drapelul național. Legea a intrat în vigoare recent. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Vloggerul Katalin Taleent face senzație pe internet cu videoclipurile sale ieșite din comun. Recent, acesta s-a filmat în timp ce urina pe drapelul României și apoi îl incendiază.

Videoclipul său a devenit viral în scurt timp, motiv pentru care vloggerul s-a ales cu dosar penal. Katalin este revoltat, așa că a decis să își expună public părerea despre situația în care se află.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul nu agreează deloc mentalitatea din România și susține că are propriile motive pentru care îi este imposibil să iubească o astfel de țară care, conform spuselor sale, nu îți va putea oferi un viitor strălucit.

Ce pedeapsa riscă vloggerul român care a urinat pe drapelul național

Katalin Taleent s-a apucat de vlogging în urmă cu câțiva ani și s-a făcut remarcat prin postarea unor filmări ieșite din comun. Cel mai revoltător videoclip a fost cel în care acesta s-a filmat în timp ce se automutila cu un obiect ascuțit, urmând să șocheze o națiune întreagă cu videoclipul în care a urinat pe drapelul României, căruia i-a dat, ulterior, foc.

ADVERTISEMENT

În prezent, Katalin Taleent riscă între 6 luni și 3 ani de închisoare pentru ”profanarea drapelului României”, potrivit unui proiect legislativ care a intrat în vigoare la începutul lunii. Vloggerul s-a filmat în timp ce urina pe steagul național, imaginile tulburătoare fiind publicate de un anumit post TV.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani spune că acea filmare a fost realizată în urmă cu câțiva ani. El se declară un fan înrăit al Olandei, după ce a vizitat țara de câteva ori, afirmând că nu va putea niciodată să iubească o țară precum România.

ADVERTISEMENT

„Eu am primit un dosar penal pe nedrept și nimeni nu poate să-mi ia dreptul la liberă exprimare. Eu urăsc o Românie murdară. Eu, niciodată, toată viața mea, nu o să iubesc această țară pentru că am motivele mele personale. Pot să dovedesc tuturor că România nu este o țară care să-ți ofere un viitor strălucit. De aceea pleacă mulți părinți peste hotare, să le ofere o viață frumoasă copiilor. Pleacă toată lumea din România pentru că și ei își dau seama că România este o țară de tot c….Nu-mi place mentalitatea din România, sunt mai multe chestii. Eu vreau să vă arăt că fac acest vlog pentru a uita de suferința de lunile trecute, că am primit un dosar penal pe nedrept. Am primit dosar penal că urăsc România. Aș dori foarte mult să distribuiți acest video ca să dovedesc poliției că atunci când eu fac un vlog normal, discut și vorbesc și mă distrez, nu se fac mai mult de 10-20.000 de vizualizări. Noi, românii, când vrem să facem mai mult rating pe Youtube, noi trebuie să ne gândim la ceva strategic, cum ar fi: caterinca, tiribomba în cadă, exorcizare, provocări nebune, da foc în casă, sparg o farfurie în cap, bag petarde în frigider, în wc, și mai multe chestii”, a spus Katalin Taleent.

Katalin este din județul Argeș și a fost abandonat la scurt timp după naștere, într-o pubelă de gunoi din curtea unui spital. Ulterior, a ajuns într-un orfelinat, unde a fost victima unor abuzuri care și-au lăsat amprenta asupra vloggerului.

ADVERTISEMENT