Fotbal international

Ce pedeapsă uriașă riscă Răzvan Lucescu după ieșirea nervoasă din Cupă! PAOK Salonic poate fi depunctată

05.03.2019 | 13:21
Ce pedeapsa uriasa risca Razvan Lucescu dupa iesirea nervoasa din Cupa PAOK Salonic poate fi depunctata

Antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, riscă o pedeapsă uriașă după ieșirea nervoasă pe care a avut-o la finalul meciului cu Panionios Atena din Cupa Greciei, deși formația sa obținuse calificarea. Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a venit extrem de furios la interviurile de după întâlnire, și i-a acuzat pe conducătorii fotbalului elen, pe arbitri și pe adversari.

Răzvan Lucescu și PAOK Salonic, riscă pedepse uriașe după declarațiile antrenorului

”Pe de-o parte, PAOK, o echipă care a jucat fotbal și s-a concentrat numai la joc. Pe de alta, Panionios, care nu voia decât să tragă de timp și să ne f… (n.r “They were trying to fuck us”)! E o rușine. Ni s-au refuzat trei penalty-uri, adversarii au scăpat de două eliminări și au simulat permanent. Ne-au lovit și tot ei au stat pe jos peste 25 de minute”, au fost cuvintele românului după calificarea în semnifinalele Cupei Greciei.

Presa din Grecia scrie că Răzvan Lucescu riscă o pedeapsă uriașă după acea ieșire nervoasă și susține că PAOK Salonic ar putea fi depunctată din cauza antrenorului său. ”Lucescu riscă o amendă care să depășească 50.000 de euro și poate fi suspendat timp de șase luni. De asemenea, PAOK Salonic ar putea fi sancționată cu un punct retras din clasament din cauza acelor declarații”, scrie site-ul  sportdog.gr.

Răzvan Lucescu în timpul unui antrenament al echipei PAOK Salonic
Răzvan Lucescu în timpul unui antrenament al echipei PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a mai fost amendat în Grecia

Tehnicianul român nu se află la prima sancțiune pe care o primește în Grecia. La sfârșitul lunii septembrie, el a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care a spus că “ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut în Grecia s-a mai văzut doar în Germania lui Hitler”. Pentru afirmațiile făcute atunci, Răzvan Lucescu a fost amendat cu 28.000 de euro, dar a scăpat fără nicio suspendare.

Cu șapte etape înainte de finalul actualului sezon, PAOK Salonic are un avans de șapte puncte în clasamentul din Grecia față de principala urmăritoare, Olympiakos Pireu. Răzvan Lucescu este foarte aproape de a aduce titlul pentru gruparea patronată de Ivan Savvidis după o pauză de peste 30 de ani. De asemenea, ”alb-negri” sunt pe cale să egaleze un record vechi de 55 de ani, acela de a fi a doua formație care câștigă titlul fără să fie învinsă.