Life

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru fiica pe care o are cu Andreea Marin

Cât plătește Ștefan Bănică Jr. drept pensie alimentară pentru Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin.
09.10.2021 | 21:34
Ce pensie alimentara plateste Stefan Banica Jr pentru fiica pe care o are cu Andreea Marin
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au format un cuplu vreme de șapte ani, dar ulterior ei au decis să se despartă. În urma acestei hotărâri, artistul este obligat să plătească în fiecare lună pensie alimentară pentru Violeta, fiica lor.

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta

Suma pe care ar plăti-o cântărețul lunar ar fi de circa 1500 de euro, lucru care s-a întâmplat și în cazul fiului său, Radu Ștefan Bănică, pe care artistul îl are împreună Camelia Constantinescu, fosta parteneră de viață, înainte ca el să împlinească 18 ani.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au început relația în anul 2006, iar la doar un an distanță cei doi își primeau pe lume primul lor copil împreună, anume pe Violeta.

La scurt timp după ce micuța s-a născut, părinții ei au decis să se despartă, iar fiecare și-a văzut de viața lui pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

La acel moment au stat mai multe teorii cu privire la motivul despărțirii celor doi una din ele fiind referitoare chiar la violența în familie.

Au mai fost și acuzații de infidelitate din partea vedetei de televiziune.

De altfel, chiar ea recunoștea recent că infidelitatea pertenerului nu este un motiv pentru a divorța, dar agresivitatea și violența, inclusiv față de copil, nu sunt acceptabile.

ADVERTISEMENT

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

Acestea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a spus vedeta la „Mădălin Ionescu Show”.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. și-au găsit fericirea în brațele altora

După ce s-a despărțit de Andreea Marin, cântărețul a început o relație cu Lavinia Pîrva, artistă la rândul său.

Cei doi sunt împreună de mulți ani și s-au cunoscut în anul 2009. Abia în anul 2014 ei au recunoscut că sunt împreună, iar în 2017 s-au căsătorit în mare discreție.

La rândul său, Andreea Marin are o relație cu diplomatul Adrian Brâncoveanu de câțiva ani.

ADVERTISEMENT