Life

Ce pensie alimentară primeau copiii Ozanei Barabancea de la tatăl lor. Suma neașteptat de mică

Ce pensie alimentară primeau copiii Ozanei Barabancea de la tatăl lor. Suma este neașteptat de mică.
14.09.2021 | 14:35
Ce pensie alimentara primeau copiii Ozanei Barabancea de la tatal lor Suma neasteptat de mica
ADVERTISEMENT

Copii Ozanei Barabancea primeau o sumă mică de bani în fiecare lună de la tatăl lor, care trebuia să le plătească pensie alimentară. Vedeta a fost căsătorită cu pianistul Sorin Terinte și au împreună doi copii, Andrew (21 de ani) și Gloria (16 ani).

Copiii ar fi primit o sumă mică de bani de la părintele lor. Inițial, pianistul nu ar fi plătit nimic pentru fiica lor, care s-a născut în afara căsătoriei. Cu toate acestea, artistul a recunoscut-o ca fiind fata lui.

ADVERTISEMENT

Ce pensie alimentară primeau copiii Ozanei Barabancea de la tatăl lor

S-a aflat ce pensie alimentară primeau copiii Ozanei Barabancea de la tatăl lor. Suma este una destul de mică, iar fiica lor, Gloria, nu ar fi primit, inițial, niciun ban.

Jurata de la „Te Cunosc de Undeva” l-a chemat la tribunal pe fostul ei partener de viață, cu ceva timp în urmă. Artista i-a solicitat lui Sorin Terinte să-și achite datoriile față de cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Sorin Terinte a plătit lunar pentru fiul său, Andrew, suma de 35 de lei (350.000 ROL), conform cererii pe care cântăreața a înregistrat-o la dosar. Suma s-a stabilit în urma unei hotărâri civile din 2002, potrivit WOWbiz.ro. 

În urmă cu trei ani, Andrew a împlinit 18 ani. Sorin Terinte nu a mai plătit această sumă, din moment ce fiul lui devenise major.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Ozanei Barabancea a recunoscut-o pe fiica lor, Gloria, chiar dacă aceasta s-a născut în afara căsătoriei. Artista a reclamat faptul că Sorin Terinte nu a plătit pensia alimentară pentru fiica lor adolescentă întrucât nu există o hotărâre judecătorească în acest sens.

Ozana Barabancea a cerut în instanță ca fostul ei soț să plătească pensia alimentară pentru Gloria, începând cu 2020 și până la încheierea studiilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, jurata de la Antena 1 a cerut recalcularea pensiei alimentare pentru fiul lor la 84 de lei pe lună. Sorin Terinte are de achitat un rest în valoare de aproximativ 2.000 de lei, conform sursei citate mai sus.

Sorin Terinte avea un venit de 300 de lei pe lună la data la care a avut loc procesul. Bărbatul a fost de acord să plătească 25% din acest venit pentru copiii lui.

Sorin Terinte susține că a plătit suplimentar pentru copiii lui

Sorin Terinte ar fi arătat că „nu s-a sustras niciodată obligațiilor părintești, și-a iubit copiii și întotdeauna a încercat să le ofere cât de mult resursele i-au permis”. Acesta a mai spus că i-a oferit bani în plus și fostei soții, în mod direct, dar și fiului lor.

La acel proces, solista a avut câștig de cauză, dar numai în ceea ce privește pensia alimentară a Gloriei, care va aea dreptul la 25% din veniturile tatălui ei. Suma nu trebuie să fie mai mică decât un sfert din venitul minim net pe economie.

Așadar, Sorin Terinte va trebui să plătească aproximativ 350 de lei pentru fiica lui, iar hotărârea a rămas definitivă.

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în 2004. Artistul ar fi fost infidel, însă cei doi au reluat relația, la un moment dat. De data aceasta, nu s-au mai căsătorit, iar mai târziu au decis să pună capăt relației pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT