Life

Ce pensie are, de fapt, Mioara Velicu după zeci de ani de carieră. “Am luat din bancă să-mi întrețin casa”

Mioara Velciu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară, dezvăluind care este pensia pe care o primește acum de la statul român.
26.05.2022 | 08:42
Ce pensie are de fapt Mioara Velicu dupa zeci de ani de cariera Am luat din banca sami intretin casa
Mioara Velicu, detalii despre pensia pe care o primește de la stat. Câți bani are artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta în vârstă de 76 de ani a spus câți bani primește, de fapt, după zeci de ani de carieră. Solista recunoaște că în perioada pandemiei de coronavirus a fost nevoită să se împrumute la bancă pentru a întreține locuința.

Mioara Velicu, detalii despre pensia pe care o primește de la stat. Câți bani are artista

Mioara Velicu este pasionată de mică de muzica populară, dovadă că și-a început cariera artistică în anul 1963, la vârsta de 19 ani. Artista are o carieră de succes în spate, precizând care este pensia pe care o primește de la statul român.

ADVERTISEMENT

„Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat.

Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme. Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat.

ADVERTISEMENT

Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate”, a declarat cântăreața în podcastul lui Damian Drăghici.

Mioara Velicu, despre cariera muzicală: ”N-am studii”

Mioara Velicu cântă de la o vârstă fragedă, mărturisind că nu are studii muzicale. Vedeta susține că nu știe tonalitățile nici în momentul de față, acesta fiind și motivul pentru care la petreceri cântă mereu live.

ADVERTISEMENT

„Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă. Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a.

N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, e ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum. La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt.

ADVERTISEMENT

Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel”, a mai spus cântăreața de muzică populară, în același interviu.

ADVERTISEMENT