Life

Ce pensie are, de fapt, Viorel Lis. A fost dat de gol de Oana Lis: “Nu-i ajung banii”

Viorel Lis a fost primarul Capitală în urmă cu ani buni, fapt pentru care lumea se așteaptă să beneficieze de o pensie foarte mare. Oana Lis a dat acum cărțile pe față și a spus adevărul.
18.07.2021 | 14:05
Ce pensie are de fapt Viorel Lis A fost dat de gol de Oana Lis Nui ajung banii
Ce pensie are, de fapt, Viorel Lis. A fost dat de gol de Oana Lis: "Nu-i ajung banii". Sursa foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

Fostul edil al Municipiului București se descurcă extrem de greu cu partea financiară, pensia pe care o încasează ducându-se pe medicamentele pe care trebuie să le ia pentru problemele sale de sănătate.

Soția fostului politician este nevoită să suplimenteze veniturile care intră în casa lor, lucrând la psiholog de acasă pentru că nu-l poate lăsa pe Viorel Lis singur în locuință.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis, pensie umilă. Soția a dezvăluit suma

Blondina a dezvăluit că fostul primar primește o pensie de 2.000 de lei de pe urma funcției pe care a deținut-o și alți 1.000 de lei de la Asociația Revoluționarilor. În plus, încasează 200 de euro de pe urma unui apartament dat în chirie.

Oana Lis s-a arătat revoltată de acuzațiile pe care le tot aude în ultima perioadă, cum că ar sta cu Viorel Lis doar datorită banilor săi, când adevărul este cu totul altul. Vedeta s-a săturat de glumele proaste făcute pe această temă.

ADVERTISEMENT

„Nu e un secret. Viorel, după o viață de muncă, are pensie de 3.000 de lei. La un calcul la rece, cam 800 de lei sunt pastilele, extra pe lângă cele subvenționate de stat.

Dacă are nevoie de o terapie, de un RMN, alți 700 de lei.  Întreținerea, partea lui, 300 de lei, mâncarea pentru un om cu diabet… nu-i ajung 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu înțeleg că noi glumim foarte mult și chestia asta că eu trăiesc din pensia lui sunt niște glume foarte proaste sau că îi iau pensia”, a spus blondina într-o emisiune TV, scrie wowbiz.ro.

Oana Lis nu-și permite infirmieră. Ce face pentru bani

Soția lui Viorel Lis încearcă pe cât posibil să mai aducă un ban în casă, motiv pentru care a vândut un aparat foto primit de la fostul edil și chiar a vrut să-i dea costumele pe care nu le mai poartă.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a mai fost într-o vacanță de mai bine de 10 ani și a renunțat la foarte multe lucruri pentru a-i fi alături fostului politician, mai ales de când are probleme serioase cu sănătatea și nu se mai poate deplasa.

„Eu ca psiholog lucrez doar online. Aș putea să mă angajez undeva, dar atunci cine are grijă de Viorel, cine îl spală pe Viorel, cine îi dă de mâncare lui Viorel? Ar trebui să angajez o infirmieră care să aibă grijă de el.

Am renunțat la foarte multe lucruri. Nu am mai plecat într-o vacanță în afară de peste 10 ani. Nu stau cu el pentru bani. Unde sunt banii?”, a mai spus Oana Lis.

ADVERTISEMENT
Tags: