Fotbal intern

Ce pensie are Dumitru Dragomir. Suma la care românii de rând doar visează: “Aveam 15.000 de euro salariu la LPF”

23.05.2020 | 20:35
Ce pensie are Dumitru Dragomir Suma la care romanii de rand doar viseaza Aveam 15000 de euro salariu la LPF
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal aproape 20 de ani, iar la pensie nu își face griji de nimic, având o sumă lunară extraordinar de bună pentru România, dar nu numai.

Dumitru Dragomir are o pensie la care românii doar visează

Dumitru Dragomir are o pensie la care românii doar visează, și anume 3.000 de euro, plus 4.000 de euro de la FRF, ceea ce înseamnă o pensie de 7.000 de euro pe lună, conform impact.ro.

ADVERTISEMENT

„Acum construiesc un bloc, cel mai frumos din București, vă spun. E la 200 de metri de Herăstrău. Stau acolo de dimineață până seara. În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban, trăiesc din pensie.

Am o pensie bună. Păi aveam 15 .000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6.000 de euro la stat. Cum să nu iau pensie bună”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Problemele pe care le-a întâmpinat Dumitru Dragomir la LPF

Dumitru Dragomir a povestit despre momentele dificile întâlnite la Liga Profesionistă de Fotbal, pe care a condus-o timp de aproape 20 de ani și crede că patronii de atunci erau mult mai dificili decât cei de acum și mai greu de ținut în frâu.

„La ligă trebuia să stau 4, 5, 6 ore. Era balamuc mare la ligă. Ați uitat ce patroni am avut eu? Ăștia sunt ‘hamsii’ acum, eu aveam numai ‘rechini’.

ADVERTISEMENT

Erau Badea, Copos, Paszkany, Sechelariu, Jean Pădureanu, Niculae de la Astra, celălalt de la Brașov, Porumboiu. Erau titani ăștia. Te mâncau ăștia. Au fost și rezultate deosebite. Eu eram pe 11 în Europa, acum pe ce loc suntem?”, întreabă ironic Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a povestit planul pe care îl pusese la cale pentru a cumpăra Dinamo: „La Dinamo trebuie să vină unul cu bani, Negoiță are dreptate. Nici cu un leu nu o poate vinde. Lumea nu mai are bani, acum se feresc ca dracu de tămâie.

ADVERTISEMENT

Nu știi ce vine peste noi cu coronavirusul. Dacă îngheață televiziunile, fotbalul a intrat în colaps. 

Să dea la suporteri, Negoiță trebuie să scape de cheltuieli. Banii de la suporteri se termină într-o săptămână. Au intenții bune, însă ar trebui minim 500.000 de suporteri să dea 100 de lei pe lună ca să poată ține echipa”.

„Da, am discutat cu Nețoiu, Borcea, nu știu dacă și cu ceilalți am vorbit despre Pițurcă, dar stabilisem deja. Cu Cataramă, cu Badea, inclusiv Negoiță.

Pițurcă era de acord numai că s-a împotmolit, pentru că era nevoie de mulți bani. Eu am fost conducător și știu ce înseamnă, că așa strângeam 5 milioane pentru sezonul ăsta. 

Noi ne duceam acolo să ne facem de râs? De aia nu ne-am dus, ne făceam de râs! Mă duceam eu și cu Borcea să jucăm? Trebuie să aduci fotbaliști de valoare”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT