Life

Ce pensie are Elena Merișoreanu. Cântăreața, reacție dură despre artiștii care se plâng că au pensiile mici

Elena Merișoreanu a luat atitudine și i-a criticat extrem de dur pe artiștii care se plâng de pensiile pe care le primesc de la statul român. Ce venituri are la rândul ei solista?
30.06.2022 | 21:00
Ce pensie are Elena Merisoreanu Cantareata reactie dura despre artistii care se plang ca au pensiile mici
Elena Merișoreanu, detalii despre pensie. Declarația vedetei la adresa artiștilor care se plâng de veniturile lor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a spus ce pensie are în fiecare lună, după o carieră de peste 37 de ani pe scenă. Îndrăgita artistă o duce foarte bine din punct de vedere financiar, nu se plânge, dar îi acuză pe cei care fac acest lucru.

Elena Merișoreanu, detalii despre pensie. Declarația vedetei la adresa artiștilor care se plâng de veniturile lor

Elena Merișoreanu a dezvăluit care este pensia pe care o primește, soțul artistei, Viorel Croitoru, având de asemenea, venituri generoase. Fostul general în armată încasează peste 15.00o de lei, vedeta vorbind și despre artiștii care se plâng din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a avut o reacție dură la adresa celor care se plâng că au pensiile mici, subliniind că pentru o oră de cântat se primește o sumă destul de mare. Cântăreața consideră că aceștia nu au strâns banii, ci i-au risipit aiurea.

„Eu am o pensie omenească, pot să trăiesc, bărbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor, deci nu duc lipsă de nimic. Alții dacă n-au muncit și n-au plătit, de unde să le dea statul bani?

ADVERTISEMENT

Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală. În fiecare an se mai mărește, mai luăm de la Credidam, mai luăm de la Uniunea Compozitorilor.

Ne-ar bate Dumnezeul să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Cine nu a fost angajat să le dea după mine și 2.000 de lei, nu mă interesează, dar să nu se mai plângă, au vile, de nu reușesc să intre prin atâtea camere câte au și se plâng de bani?

ADVERTISEMENT

E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei, fără câțiva lei”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru spectacola.ro.

Elena Merișoreanu: ”Nu plouă, dar picură”

În aceeași notă, artista a mai precizat că nici cântăreții de muzică ușoară nu trebuie să se plângă din cauza banilor. Solista a muncit enorm pentru tot ce are, atât în țară, cât și în străinătate, în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Totodată, își amintește de perioada în care banii aveau altă valoare, Elena Merișoreanu fiind de părere că tinerii din ziua de azi au foarte multe nevoi, iar prețurile nu se pot compara deloc cu cele din perioada în care vedeta se mutase în București.

„Eu sunt de la țară, mama îmi spunea: «Dragă, pune-ți găleata la streașină, nu plouă, dar picură», așa și la noi. Pune în tinerețe bani deoparte, cât de cât, ca să ai la bătrânețe”, a mai adăugat artista.

ADVERTISEMENT