Life

Ce pensie are Nelson Mondialu, tatăl adoptiv al lui Livian de la Puterea dragostei. Bărbatul a aflat de curând de ce boală suferă

23.07.2020 | 18:31
Ce pensie are Nelson Mondialu tatal adoptiv al lui Livian de la Puterea dragostei Barbatul a aflat de curand de ce boala sufera
Nelson Mondialu a anunțat că își face pensie de boală. Sursa foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Nelson Mondialu, tatăl adoptiv al lui Livian de la Puterea dragostei a aflat că are diabet, iar acum face toate demersurile să primească și pensie de boală de la stat.

Nelson Mondialu își face pensie de boală. Are diabet zaharat

Carismaticul clujean a povestit pe canalul său de Youtube că ar putea intra în posesia a aproximativ 4.000 de lei, dacă totul va decurge cum și-a planificat.

ADVERTISEMENT

„Vineri mă duc la doctor, eu acum am fost doar la ăsta de mi-a tras sânge și mi-a dat analizele. Am ieșit peste cota aia de 6, sunt diabetic. Eu voi fi declarat diabet.

Acum, în cazul ăsta, să vedem dacă putem să-mi iau pensie pe caz de boală. Un cumulat de 30-40 de milioane ușor… Eu mă gândesc acum, pentru daibet, la pensie, nu te mai întreabă de când ești în câmpul muncii.

ADVERTISEMENT

Eu mă gândesc că te întreabă altceva… Dom’le, traiul tău de zi cu zi cum cum e? Ce consumi, ce mănânci? Trebuie să-mi dea cumulatul la ăsta…, bine, eu cheltui vreo 250 mii…”, a mărturisit Nelson Mondialu.

Soția spune că tatăl lui Livian de la Puterea dragostei s-a îmbolnăvit din cauza stilului de viață

Nelson a găsit și vinovatul pentru problemele medicale cu care se confruntă în ultima vreme: Livian.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus pe vlog că din cauza stresului pe care i l-a provocat fiul său adoptiv a început să se simtă mai prost, însă nevasta acestuia, Liana, nu este de aceeași părere.

„Da, bine, tu întotdeauna găsești motive că altcineva e de vină în orice. Dar chefurile pe care le băgai și alcoolul pe care-l băgai în tine…”, i-a spus tranșant Liana pe vlog.

ADVERTISEMENT

„N-am avut problemele astea”, a comentat repede Nelson.

„Bine, lasă-ne atunci… Dă vina pe noi, că noi suntem de vină”, a încheiat destul de supărată soția tatălui lui Livian de la Puterea dragostei.

 

 

ADVERTISEMENT