Life

Ce pensie are omul de afaceri Cristian Țânțăreanu. Suma pe care o încasează nu e mare

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu. Răspunsul l-a dat chiar cunoscutul om de afaceri.
01.06.2021 | 23:55
Ce pensie are omul de afaceri Cristian Tantareanu Suma pe care o incaseaza nu e mare
Ce pensie are omul de afaceri Cristian Țânțăreanu. Suma pe care o încasează nu e mare. Sursa foto: exquis.ro
ADVERTISEMENT

Despre Cristian Țânțăreanu și extravaganțele sale s-au scris nenumărate articole. Milionarul și-a expus, în dese rânduri, detalii picante din viața personală.

Când a fost întrebat despre pensia pe care o primește de la stat, acesta nu a ezitat și a oferit un răspuns direct.

ADVERTISEMENT

Ce pensie are omul de afaceri Cristian Țânțăreanu

Spre surprinderea multora dintre români, Țânțăreanu nu încasează deloc o sumă mare, ba dimpotrivă, poate spune că are un venit mediu spre modest.

În vârstă de 77 de ani, afaceristul a mărturisit ce pensie are și la cine merg banii, lună de lună. De asemenea, el a mai povestit cum s-a desfășurat viața lui în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

”Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum.

Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce.

ADVERTISEMENT

Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu, conform Bzi.

Omul de afaceri a trecut prin clipe dificile în ultimii ani. În 2016, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a luat în calcul toate variantele, și și-a făcut atunci testamentul, deoarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite.

ADVERTISEMENT

Din fericire, boala nu a recidivat, însă afaceristul a lăsat testamentul, nu l-a anulat, scrie sursa citată.

Cu ce se ocupă Cristian Țânțăreanu în prezent

În ultima perioadă, Cristian Țânțăreanu s-a implicat în construcții. Acesta a dezvăluit că urmează să ridice un loc exclusivist pentru evenimente, la Corbeanca. Afaceristul are deja indieni care lucrează în noua lui locație.

Milionarul își ridică noua locație la Paradisul Verde, pe malul lacului. Țânțăreanu a recunoscut că nu a rezistat fără petreceri în timpul pandemiei, chiar dacă au fost cu un număr relativ mic de oameni.

”Fac un complex cu mai multe saloane: SARS COV, Pandemia și Eternitatea. Dacă nu ne mai lasă ăștia să facem evenimente, sala mare pot să o fac frigorifer, încap 4000 de oameni suprapuși. Găsim soluții. Și angajez vietnameze și thailandeze”, a glumit Cristian Țânțăreanu la ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT