News

Ce pensie are și unde locuiește Miron Cozma. „Sunt un om sărac”

FANATIK vă spune ce pensie are și unde locuiește în momentul de față Miron Cozma. Acesta a recunoscut că este un om sărac.
26.05.2021 | 03:18
Ce pensie are si unde locuieste Miron Cozma Sunt un om sarac
ADVERTISEMENT

Miron Cozma s-a aflat sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai. Acesta nu a fost deloc blândă cu el.

Pe lângă foarte multe întrebări incomode cu privire la celebrele mineriade, au apărut și unele cu privire la statulul social din momentul de față. Acesta a dezvăluit ce venit lunar are, de unde îl obține, dar și unde locuiește.

ADVERTISEMENT

Ce pensie are și unde locuiește Miron Cozma. „Sunt un om sărac”

„Sunteți un om sărac?”, a fost întrebarea pe care Denise Rifai i-a adresat-o.

Miron Cozma a răspuns cu sinceritate: „Da. Sunt un om sărac. Când am candidat la Președinția României în 2019 am spus că aveam câștigul 7.000 de lei, dar era câștigul brut, îmi reținea statul jumătate din bani”.

„Iar 1.497 de lei era pensia mea. În total, luam 3.000 de lei, pentru că restul îmi lua statul. Eu la CEDO (n.r.: acolo Miron Cozma a cerut despăgubiri ) am luat un euro. Eu nu am avut alte venituri. În anul ăla jumate de închisoare, nu le venea să creadă că eu nu am nimic”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

El a povestit și ce bunuri imobiliare a avut: „am avut un singur apartament, cumpărat în 1994 în Petroșani, și normal l-am lăsat Danei, nevasta mea, și copiilor mei. Eu nu am avut casă, masă, nimic. Eu nu am avut în București o garsonieră vreodată”.

Miron Cozma și fosta soție, Dana, au împreună doi copii, un băiat și o fată. Fostul lider al minerilor nu mai are alți urmași.

ADVERTISEMENT

„Acum, o să dovedesc tututor cine sunt. Acum, împreună cu fiică-mea o să încep o afacere. La ora asta însă, sunt cu costumul din 1998 pe mine, nu am casă, am stat ba la fostele mele iubite, la prietene. Am stat în Obor la o florăreasă care m-a ținut doi ani și trei luni fără să plătesc nimic,” a declarat acesta.

Florin Pandele, edilul din Voluntari, i-a plătit un an și jumătate chiria

Actualul primar din Voluntari este cel care i-a întins o mână lui Miron Cozma, după ce a ieșit din închisoare. Acesta avea o interdicție de a intra în București, iar cel despre care se spunea că îi este naș de cununie i-a plătit chiria în localitatea pe care o conduce timp de un an și jumătatea.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta l-a și angajat la compania de apă pe care o conduce. În schimb, în timpul emisiunii de la Kanal D, Miron Cozma a ținut să precizeze că informația conform căreia Florin Pandele îi este naș, este una falsă.

În acest moment, Miron Cozma nu mai lucrează la respectiva companie. El a susținut că trăiește doar din pensie și locuiște într-o locuință socială.

Întrebat din ce trăiește în prezent, răspunsul a acestuia a fost unul clar: „din pensie. Pentru că sunt în continuare lider de sindicat, din nou. La ora aceasta am pensie de 8.400 de lei, din care statul îmi reține 3.700 de lei și cealalată jumătate o iau eu”.

ADVERTISEMENT