Life

Ce pensie de handicap primește lunar de la stat Mircea Solcanu. Suma de bani e umilitoare

Mircea Solcanu a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu ani buni, reușind să meargă pe alt drum în viață din cauza unei afecțiuni care i-a afectat serios starea de sănătate.
18.07.2021 | 10:22
Ce pensie de handicap primeste lunar de la stat Mircea Solcanu Suma de bani e umilitoare
Ce pensie de handicap primește lunar de la stat Mircea Solcanu. Suma de bani e umilitoare. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la „Poveștiri adevărate” s-a retras de pe micul ecran în urma unor declarații șocante, perioadă în care a suferit și o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea unei tumori pe creier.

Din păcate, operația efectuată la Viena nu a avut efectul scontat, dovadă că Mircea Solcanu a solicitat de la statul român o pensie de handicap, o sumă care nu-l ajută foarte mult pentru că este mică.

ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu primește pensie de handicap. Despre ce sumă este vorba

Potrivit impact.ro, fosta vedetă de la Acasă TV încasează lunar 880 de lei, în condițiile în care nu mai aude deloc cu o ureche, iar la cealaltă și-a pierdut auzul în proporție de 70%.

Fostul moderator a ajuns în această situație neplăcută după ce a suferit operația pe creier, în 2021. Și-a schimbat complet viața și acum este student la actorie, pasiune pe care o îndrăgește foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații.

A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd”, a spus Mircea Solcanu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

De când nu mai prezintă nicio emisiune TV, fostul prezentator a părăsit Capitala și s-a mutat în orașul natal, Constanța. Vedeta are un sprijin major în persoana mamei sale, care îl ajută financiar.

„Trăiesc din pensia de handicap și sunt aproape surd. De opt ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște”, a mai spus Mircea Solcanu.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, fostul coleg al lui Cabral de la Acasă TV mărturisește că duce o viață modestă și nu s-ar mai întoarce în televiziune, dovadă că nici nu se mai uită la TV de când a suferit operația pe creier.

Motivul pentru care Mircea Solcanu și-a pierdut locul de muncă

Mircea Solcanu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, însă în urmă cu câțiva ani și-a pierdut locul de muncă după ce a lansat în spațiul public câteva declarații controversate legat de cazul băiatului sfâșiat de câini.

Prezentatorul a acuzat familia Anghel că a profitat de pe urma tragediei din anul 2013, când Ionuț a fost mușcat de o haită de animale în apropiere de Parcul Tei.

ADVERTISEMENT