Life

Ce pensie ia Jean Paler de la statul român. Suma pe care o primește în fiecare lună e umilitoare

Iată ce pensie ia Jean Paler de la statul român. Suma pe care o primește lunar este umilitoare și nu este de ajuns pentru a se întreține.
05.08.2021 | 16:35
Ce pensie ia Jean Paler de la statul roman Suma pe care o primeste in fiecare luna e umilitoare
ADVERTISEMENT

Află ce pensie are Jean Paler, în vârstă de 68 de ani. Artistul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în trecut, însă susține spectacole în prezent, chiar pe litoral.

Jean Paler nu are o situație financiară foarte bună, pensia lui fiind destul de mică. Artistul se descurcă datorită evenimentelor la care mai este invitat. În 2018, acesta avea o pensie de 840 de lei.

ADVERTISEMENT

Suma pe care o primește nu este de ajuns pentru a a achita medicamentele, curentul, întreținerea și mâncarea. De aceea, Jean Paler susține spectacole și acum.

Ce pensie ia Jean Paler de la statul român. Suma pe care o primește în fiecare lună e umilitoare

Iată ce pensie are acum Jean Paler. Artistul nu câștigă mulți bani lunar, ba chiar pensia lui nu ajunge la 1.000 de lei. În 2018, în cadrul unui interviu, acesta avea o pensie de doar 840 de lei.

ADVERTISEMENT

Între timp, pensia i s-a mai mărit, astfel că acum primește lunar 920 de lei, scrie libertatea.ro. Cum suma este destul de mică, Jean Paler se descurcă cu banii pe care îi câștigă în urma evenimentelor la care este invitat.

În urmă cu trei ani, artistul a făcut haz de necaz într-un interviu. Atunci când a aflat că pensia i se va mări cu 80 de lei, spunea că îți va cumpăra parizer cu diferența.

ADVERTISEMENT

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea?

Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, spunea Jean Paler în 2018 pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Jean Paler a avut probleme grave de sănătate în trecut. În anul 2012, artistul a suferit un infarct, în urma căruia a fost operat la inimă.

Artistul de comedie a fot nevoit să susțină spectacole în continuare ca să se poată întreține și să nu-i lipsească nimic.

„Merg oriunde sunt chemat, ca să pot trăi decent. Voi avea, în decembrie, spectacole pentru diaspora din Spania  și din Germania, iar de Revelion voi fi prezent la niște petreceri, în Moldova.

Am fost invitat și în Canada, dar drumul cu avionul este obositor, așa că prefer să rămân în țară, căci oricum sunt plătit la fel”, a mai spus acesta pentru a doua sursă citată.

Jean Paler susține spectacole pe litoral, unde îi distrează pe turiști cu umorul său. Spectacolele au loc pe scenele Teatrelor de Vară, realizate de impresarul Bebe Mihu.

ADVERTISEMENT
Tags: