Life

Ce pensie primește de la stat bunica Gherghina, faimoasă pe Tik-Tok: ”E bine că pot să trăiesc”

Pensia pe care o primește, lunar, de la stat bunica Gherghina, care a devenit celebră pe Tik-Tok. Ce spune aceasta despre venitul său.
07.06.2023 | 15:49
Ce pensie primeste de la stat bunica Gherghina faimoasa pe TikTok E bine ca pot sa traiesc
Cum a devenit celebră pe Tik-Tok bunica Gherghina. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bunica Gherghina este unul dintre cele mai îndrăgite personaje de pe Tik-Tok. La cei 73 de ani, ea se bucură de mulți urmăritori și de o notorietate uriașă. Ce pensie primește bătrâna, care îi cucerește pe oameni prin postările sale cu diferite preparate și nu numai.

Ce pensie are bunica Gherghina, cunoscută pe Tik-Tok

Bunica Gherghina este un adevărat exemplu de spirit tânăr, indiferent de vârstă. Prin atitudinea sa stârnește amuzamentul utilizatorilor de pe Tik-Tok. Drept urmare, aplicația a devenit o sursă în plus de venit, pe lângă pensie.

ADVERTISEMENT

Femeia spune că viața i s-a schimbat radical de când a ajuns faimoasă. De asemenea, a reușit să scape și de datorii, prin numărul de vizualizări de pe Tik-Tok și prin contractele de publicitate. Pensia sa de 1480 de lei nu i-ar ajunge să-și acopere toate cheltuielile.

Bunica Gherghina nu știe în mod sigur ce venit are din Tik-Tok, dar este cert că se poate întreține atât pe ea, cât și pe membrii familiei sale, și că nu o interesează de gura lumii. Mai sunt cârcotași care o mai judecă din cauza vârstei pe care o are.

ADVERTISEMENT

”Nu știu așa să spun cât am făcut cel mai mult, dar e bine că pot să trăiesc. Mi s-a schimbat viața de zi cu zi. E o sursă de venit mai bună decât pensia mea care e de 1480 lei. Nu știu așa precis să spun. Doar noi în casă folosim banii. Nu mai am datorii. Nu m-a interesat de cei care au zis că ce caut, că sunt bătrână”, a dezvăluit bunica Gherghina.

Cum a ajuns cunoscută bunica Gherghina

Până să audă de Tik-Tok, bunica Gherghina avea o viață simplă și trăia modest. Cea care i-a făcut cunoștință cu lumea virtuală a fost nepoata ei, Cătălina. I-a propus într-o zi să o lase să o filmeze, fiindcă face foarte multe glume. La început, bătrâna a avut o ușoară teamă, dar când a văzut amploarea postărilor cu ea, i-a dispărut acest sentiment.

ADVERTISEMENT

Acum, bunica Gherghina adoră să stea pe Tik-Tok, să facă live-uri și să le gătească urmăritorilor ei, care s-au ”adunat” în număr de peste 600 de mii. De altfel, femeia are și câțiva artiști de manele preferați, printre care Luis Gabriel și a început să fie invitată în emisiuni, la TV.

”Eu sunt mai haioasă așa, mai dansez prin casă cu Cătălina, îi arăt, ea nu. Eu mă mai fac așa, mai ales melodia lui Luis Gabriel, Toate diamantele, Luis Gabriel e feblețea mea și îmi place. Mai făceam câte o glumă, ea mă filma.

ADVERTISEMENT

Zic, dar de ce mă filez? Ei, să te am așa, când o să mor. Într-o zi m-a întrebat dacă nu vreau să mă pună pe TikTok. Mi-a zis că o să îmi placă și că o să văd eu unde ajung.(…) Când a pus primul videoclip, imediat au urcat de îmi era și frică. Îmi place și la ora actuală pe TikTok, îmi place să fac live.”, a mai declarat femeia.

ADVERTISEMENT