News

Ce pensie va avea Șeful Poliției Caracal după ce a fost demis din vorbe: „S-a hotărât să nu mai aștepte procedurile de destituire”

03.08.2019 | 13:52
Ce pensie va avea Seful Politiei Caracal dupa ce a fost demis din vorbe Sa hotarat sa nu mai astepte procedurile de destituire

Claudiu Năsui de la USR a dezvăluit ce pensie va avea șeful Poliției Caracal după ce a fost demis în urma anchetei dezastruoase realizate în cazul disparițiilor celor două tinere din Dioști și Dobrosloveni. Nicolae Mirea a fost demis după ce a făcut o solicitare să iasă din câmpul muncii, iar banii pe care îi va lua nu sunt deloc puțini.

Pensie frumoasă pentru șeful Poliției Caracal, Nicolae Mirea

Este vorba despre încă o pensie nesimțită nemeritată în viziunea liderului USR. Mai exact, acesta va lua 12.000 de lei pe lună. Claudiu Năsui a dezvăluit că Mirea nu a mai așteptat procedurile de destituire, chiar dacă acestea au fost anunțate, și a hotărât să se retragă din câmpul muncii, acesta fiind un nou gest de sfidare din partea autorităților.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a lucrat în cadrul Poliției Caracal din anul 1990, iar din anul 2017 a devenit șeful instituției. Este polițistul care a declarat că ai săi colegi au acționat perfect în acest dosar și că nu are ce să își reproșeze. Soția lui Mirea a fost și ea șefă a poliției în comuna Osica.

pensie șeful poliției caracal
Șeful Poliției Caracal a declarat că polițiștii au acționat perfect. Sursa foto: digi24.ro

A fentat demiterea depunând dosarul de pensionare

„Așa-zisele demisii se dovedesc a fi praf în ochi. Aflăm la o săptămână după cazul care a zguduit România că unul din responsabilii proastei gestionări de situație și-a depus cererea de pensionare. Șeful poliției Caracal, Nicolae Mirea, în vârstă de 51 de ani, s-a hotărât să îngroașe rândurile pensionarilor speciali și să nu mai aștepte procedurile de destituire, deși acestea erau anunțate”, a scris Claudiu Năsui.

„Astfel, omul care nu își reproșează nimic în cazul Alexandrei va ieși la pensie de pe poziția înaltă pe care o ocupă și va încasa din banii contribuabililor pe care nu a reușit să îi protejeze o suma de aproximativ 12.000 de lei, pe lună. Aceasta este lupta împotriva criminalității, în viziunea PSD”, a scris Năsui pe Facebook.