Sporturi

Doar argint! Andreea Chiţu a fost învinsă în finala mondialului de judo!

UPDATE, ora 15:15 / Andreea Chiţu a fost învinsă de Misato Nakamura, Japonia, şi se mulţumeşte cu medalia de argint la Campionatul Mondial din Kazahstan....
Autor: Gabriel Esanu | 25.08.2015 | 15:04
Doar argint! Andreea Chiţu a fost învinsă în finala mondialului de judo!

UPDATE, ora 15:15 / Andreea Chiţu a fost învinsă de Misato Nakamura, Japonia, şi se mulţumeşte cu medalia de argint la Campionatul Mondial din Kazahstan.

Andreea Chiţu s-a calificat, marţi, în finala categoriei 52 de kilograme de la Campionatele Mondiale de judo de la Astana (Kazahstan) şi şi-a asigurat cel puţin medalia de argint, informează site-ul oficial al competiţiei.

În ultimul act, Andreea Chiţu o va întîlni, tot marţi, pe japoneza Misato Nakamura, care a trecut de brazilianca Erika Miranda.

Chiţu a trecut în semifinale de Gulbadam Babamuratova, Turkmenistan, după ce le mai învinsese pe Hela Ayari (Tunisia), Distria Krasniqi (Kosovo) şi Odette Giuffrida (Italia).

Tot la categoria 52 de kilograme, Larisa Florian a fost învinsă în turul doi de Lenaria Mingazova (Kazahstan), după ce a trecut în runda inaugurală de Quynh Nguyen Thi (Vietnam).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!