Life

Ce picioare sexy are Anamaria Ferentz! Și le arată în noul videoclip filmat pe timp de izolare, în America, la piesa “OMG, Ce bine e!”!

15.05.2020 | 16:36
ADVERTISEMENT

Chiar dacă trebuie să rămână izolată la domiciliu până cel puțin în luna iulie, ca urmare a restricțiilor anunțate de autorități pentru stoparea răspândirii noului tip de coronavirus, Anamaria Ferentz trăiește la intensitate maximă visul american. La cei 44 de ani ai săi, îndrăgita artistă pare să fi descoperit elixirul tinereții. Asta pentru că trupul tras prin inel și picioarele tonifiate le-ar face invidioase chiar și pe cele mai cunoscute fotomodele de peste ocean. Nu o spunem doar noi, ci și fanii care îi urmăresc activitatea de pe rețelele de socializare, unde blondina îi răsfață cu fotografii în ipostaze fierbinți.

„OMG, ce bine e!”, noua melodie lansată de Anamaria Ferentz. Videoclipul este incendiar

Și dacă tot nu ne credeți, videoclipul lansat recent din izolare vă va convinge cu siguranță. Asta pentru că o prezintă pe Anamaria Ferentz așa cum sigur nu ați mai văzut-o niciodată. Purtând o rochie cu paiete, cântăreața face curat prin casă, dă cu aspiratorul și își arată picioarele perfecte și bine lucrate, în timp ce încalță pentru prima dată o pereche de sandale marca Jennifer Lopez, inaugurate chiar cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Ba chiar apare apare la un moment dat într-o cadă plină ochi cu baloane, îndemnându-ne astfel să nu lăsăm necazul care s-a abătut asupra noastră să ne strice buna dispoziție. Nu de alta, dar se știe că zâmbetul este cel mai bun medicament. Cât despre noua melodie, o lăsăm pe ea să vă povestească mai multe.

Pentru mine această izolare a fost benefică. Nu am avut timp chiar deloc să mă plictisesc!  Am muncit mult cât am stat acasă, drept dovadă am scos și această piesă cu videoclip haios, atât în limba română cât și în engleză, “OMG, Ce bine e!”. Este o piesă despre izolare, eu fiind o persoană singură, cu un cățel.

ADVERTISEMENT

Arată exact partea asta a omului care probabil a luat-o razna stând în casă atâta timp, gătind și făcând curățenie. Am vrut să fie ceva haios într-o perioadă în care lumea s-a săturat de lucruri negative. Totul este realizat la distanță.

Piesa este făcută de mine, versurile și muzică îmi aparțin, la producția muzicală am colaborat cu un român care stă în Canada, Mihai Trușcă. În studioul unde am tras vocile am mers singură. Acest clip a fost făcut în izolare și am fost eu și regizoarea, Carina Tăutu și Supai, cățelul meu.

ADVERTISEMENT

 Piesa are și versiunea în limba engleză pentru cei care nu sunt vorbitori de limba română. Le mulțumesc tuturor care mi-au fost alături la filmările clipului, Regie și Producție video: Carina Tăutu cu Silk String Production, A440 Studio de înregistrări, Outfits: “NoFuchsGiven Fashion” (Raluca Gold Fuchs), “NellN Fashion” (Nelly Năstase)”, a mărturisit Anamaria Ferentz.

Americanii rămân izolați până în iulie: „Lumea a respectat regulile pur și simplu”

Și dacă tot a venit vorba despre Statele Unite ale Americii, unde locuiește de aproape zece ani, trebuie spus că măsurile de distanțare socială au fost aplicate natural, fără amenzi sau constrângeri de altă natură. Asta pentru că marea majoritate a populației a înțeles gravitatea situației și acționează pe cale de consecință, pentru a-i proteja pe toți cei dragi.

ADVERTISEMENT

Sunt tot felul de mișcări în SUA, cauzate de coronavirus, lumea s-a cam plictisit și a început să facă greve. Oamenii nu vor să mai stea acasă. Aici este aceeași situație, lumea e tot în izolare, unii mai ies pe afară cu câinii, nu e ca în România, cu program și cu declarație.

Lumea a respectat regulile pur și simplu. În zona mea, lumea circulă cu măști, câte unul, câte doi, cu copii, cu biciclete, cu măști, cu câini… Plajele sunt închise toate. Am găsit de 1 mai plajă deschisă lângă Santa Barbara și am fost acolo, erau doar câteva persoane care respectau distanța. Am văzut și un leu de mare, înota pe acolo, la ocean, a fost superb, pentru că aveam nevoie de aer. Am stat departe de lume, care oricum era mai relaxată. Nu sunt stresați și cu probleme”, a mai spus Anamaria Ferentz.

ADVERTISEMENT