Life

Ce planetă guvernează fiecare zodie și ce înseamnă asta. Mercur și Saturn, cele mai puternice influențe

07.08.2020 | 16:52
Ce planeta guverneaza fiecare zodie si ce inseamna asta Mercur si Saturn cele mai puternice influente
Fiecare zodie este guvernată de câte o planetă. Sursa foto: Time for kids
ADVERTISEMENT

Cu siguranță știi că fiecare zodie este guvernată de câte o planetă, însă probabil nu ai aflat cum te afectează acest lucru în viața de zi cu zi.

În acest horoscop cu totul special vei afla ce influență are fiecare planetă în astrologie și de ce zodiile Gemeni, Fecioară și Capricorn sunt considerate cele mai puternice dintre cele 12 existente.

ADVERTISEMENT

Ce planetă guvernează fiecare zodie

Planeta Venus. Considerată planeta erotismului, dar și a iubirii pure, aceasta guvernează zodiile Taur și Balanță și le ”umanizează” în lupta lor pentru avuție.

Dacă n-ar fi guvernate de Venus, probabil că aceste zodii ar fi ceva mai reci și ar putea călca pe cadavre. Așadar, Taurii și Balanțele primesc această doză importantă de spritiualitate, de nevoie de a oferi și a primi afecțiune de la Zeița Dragostei.

ADVERTISEMENT

Planeta Marte. Marte, zeul războiului, este cel care îi guvernează pe Berbeci, nativi de foc. De aici și temperamentul lor vulcanic și încăpățânarea.

Marte în astrologie este cel care îi ajută pe nativi să își ducă la bun sfârșit dorințele, să le pună în practică, este zeul care aduce proactivitate și multă energie, dar și un simț nestăvălit de răzbunare acolo unde este cazul.

ADVERTISEMENT

Pluton. Acest corp ceresc, ultimul ca distanță față de Soare, guvernează zodia Scorpion. Planeta reprezintă fascinația față de lucrurile misterioase, față de rău și întuneric, față de tot ce ne intrigă, dar ne oferă motive de teamă. Scorpionii au câteva ceva din aceste caracteristici de personaje negative din filme.

Mercur. După cum spuneam mai sus, această planetă este una dintre cele mai importante dacă nu chiar cea mai importantă. Este planeta care se ocupă de tot ce înseamnă comunicare eficientă, de echilibrarea relațiilor interpersonale și inovație.

ADVERTISEMENT

Zodiile care sunt guvernate de planeta înțelepciunii sunt Fecioară și Gemeni, nativi care au o forță interioară și de fiecare dată argumentări imbatabile.

Saturn ne îndeamnă la evoluție

Luna. Satelitul natural al Pământului îi guvernează pe cei născuți în zodia Rac. Racii sunt extrem de sensibili și familiști, iar pentru asta este ”de vină” energia pe care corpul ceresc o emit în permanență asupra lor.

Soarele. Chiar dacă nu este o planetă, ci un corp gigant format din mai multe gaze, îl vom include totuși în această listă. Leii sunt cei guvernați de Soare și au de la astrul care ne oferă lumină și căldură toată energia debordantă și pozitivitatea pe care cu toții am observat-o la acești nativi.

Jupiter guvernează planeta Jupiter. În astrologie, acest corp ceresc este considerat drept „Marele benefic”, iar rolul său este acela de a deschide ochii oamenilor, de a-i ajuta să evolueze spre niveluri mai înalte și nu vorbim aici de o evoluție eminamente ierarhică, materială, ci una spirituală.

Uranus este planeta care guvernează zodia Vărsător. Planeta oferă imboldul de a schimba lucrurile radical, iar de multe ori îi pune în dificultate pe cei din jur, căci atunci când e în mișcare retrogradă, de pildă, produce multe necazuri.

Neptun guvernează planeta Pești. Neptun este cel care vine cu iluziile, cu filozofiile de tipul „trăiește clipa”, cu tot ce înseamnă efemer. Tocmai din cauza asta au de multe ori de suferit Peștii: se amăgesc singuri.

Nu degeaba am lăsat la urmă planeta Saturn, a doua ca influență uriașă în astrologie. Capricornii sunt, pe lângă Fecioare și Gemeni, considerați extrem de puternici, cărora viața, chiar dacă le pun în cale multe obstacole, îi ajută să evolueze fabulos.

Saturn, la fel ca Uranus, aduce schimbări bruște, însă, spre deosebire de Uranus, el ne arată și unde anume greșim.

 

 

ADVERTISEMENT