Life

Ce planuri are Bianca Comănici, după despărțirea de Livian. Decizie șoc a câștigătoarei Puterea Dragostei

12.08.2020 | 17:40
Ce planuri are Bianca Comanici dupa despartirea de Livian Decizie soc a castigatoarei Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Dragostea dintre Bianca Comănici și Livian Pop s-a stins la scurt timp după terminarea emisiunii Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta ca, după doar câteva zile, cei doi să meragă pe drumuri separate.

Câștigătoarea sezonului II Puterea Dragostei are planuri mari. Vrea să se axeze pe studiu. Să ia BAC-ul și să urmeze cursurile unei facultăți. În paralel, se apucă de învățat pentru școala de șoferi.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Livian se va întoarce la Puterea Dragostei, sezonul III. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl lui, Nelson Mondialul.

Bianca Comănici, decizii radicale, după despărțirea de Livian

Bianca și Livian s-au despărțit la puțin timp după terminarea sezonului II Puterea Dragostei, competiție din care au ieșit câștigători. Fanii celor doi au observat că aceștia nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă l-a blocat pe Livian pe Instagram, apoi l-a deblocat, recunoscând că nu vrea, totuși, să renunțe la el. Până una alta, vrea să se ocupe de școală. Are niște studii de finalizat.

„Haideți să vă spun vestea. O să mă înscriu la școala de șoferi. Nu săptămâna asta, săptămâna viitoare și abia aștept. O să mă pun pe învățat că vreau neaparat să iau permisul. Vă mai zic două bombe. 

ADVERTISEMENT

Ce voiam să spun este că am hotărât să mă înscriu la facultate și apoi, după ce mă înscriu, mă gândesc că în timpul ăla să dau Bac-ul. Sunt anumite facultăți care acceptă fără BAC, iar pe parcurs poți să dai și Bac-ul, dacă tot nu lucrez.

Pot face facultate, iar pe timpul facultății pot să dau Bac-ul.

O să fac pregătire, îmi caut profesori, că la una dintre ele nu trebuie să îți dai interesul așa de tare. Eu trebuie să dau pe biologie și română. Și apoi, văd eu, trebuie să muncesc. Pot lucra, dar nu vreau momentan. Încă am capacitatea de a învăța și îmi doresc”, a spus Bianca.

ADVERTISEMENT