Life

Ce planuri are Dragoș Dolănescu cu moștenirea primită de la tatăl său. Ion Dolănescu i-a lăsat casă și teren

Ce vrea să facă Dragoș Dolănescu cu averea venită de pe urma figurii paterne. Regretatul interpret Ion Dolănescu i-a lăsat vilă și pământ.
18.06.2024 | 23:44
Ce planuri are Dragos Dolanescu cu mostenirea primita de la tatal sau Ion Dolanescu ia lasat casa si teren
Ce vrea să facă Dragoș Dolănescu cu averea venită de pe urma figurii paterne. Regretatul interpret Ion Dolănescu i-a lăsat vilă și pământ. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce planuri are Dragoș Dolănescu cu moștenirea primită de la tatăl său. Ion Dolănescu i-a lăsat casă și teren, care au ajuns în posesia sa după o luptă foarte grea în Tribunal. Întregul proces a durat mai bine de 8 ani.

Ce vrea să facă Dragoș Dolănescu cu averea venită de pe urma figurii paterne. Regretatul interpret Ion Dolănescu i-a lăsat vilă și pământ

Ce vrea să facă Dragoș Dolănescu cu averea venită de pe urma figurii paterne. Regretatul interpret Ion Dolănescu i-a lăsat vilă și pământ. Mai exact, este vorba de o casă situată pe Valea Prahovei, în stațiunea Sinaia.

ADVERTISEMENT

Locuința care are 15 camere ar putea fi transformată foarte ușor în hotel sau restaurant. Acesta a fost primul gând al fiului cel mic al artistului de muzică populară care acum speră să își rotunjească veniturile.

Se gândește să închirieze casa, nicidecum să o vândă precizând că este estimată la 300.000 de euro, deși în ultimii ani nu a mai avut parte de nicio îmbunătățire. Are același mobilier de acum 25 de ani, nu s-a schimbat nimic la interior.

ADVERTISEMENT

„Vila din Sinaia are acelaşi mobilier, ca acum 25 de ani, nu am schimbat încă nimic. La un moment dat cineva a vrut să o cumpere, cu vreo 250.000 de euro, dar valorează cu mult mai mult, a fost estimată la 300.000 de euro.

Nu o s-o vând, am de gând să fac reparaţii mari, să remobilez şi să închiriez camerele, sunt vreo 15, turiştilor din întreaga lume, în sistem Airbnb, nu prin agenţii, unde comisionul este foarte mare.

ADVERTISEMENT

Eu locuiesc în Costa Rica şi vin foarte rar în România, n-am mai fost de cinci ani, aşa că aş angaja pe cineva care să supravegheze vila, să fie administrator”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru click.ro.

Dragoș Dolănescu, investiții în turism

Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu are planuri mărețe și legat de terenul din localitatea Butimanu. Pămânul se află lângă lac și este o zonă foarte căutată de pescari, motiv pentru care ar putea fi construită o mică pensiune.

ADVERTISEMENT

Anterior Dragoș Dolănescu voia să înalțe o Biserică, însă acum este gata să investească în turism. Mai mult, spune că i s-a propus să scoată la vânzare bucata de pământ, dar a primit o sumă mult prea mică ca să-l dea.

„Acea bucată de pământ se află chiar lângă lac, vin acolo mulţi pescari, ar merge să fac o mică pensiune pentru turişti. Mi s-a propus să vând terenul, dar nu mi s-au oferit decât sume foarte mici, prea puţin, preţul zonei fiind cu mult mai ridicat, totuşi.

Păi, dacă aş vinde, aceşti bani nu mi-ar ajunge nici să-mi plătesc biletul de avion dus-întors Costa Rica-România, pentru a încheia actele de vânzare-cumpărare”, a mai adăugat Dragoș Dolănescu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT