Life

Ce planuri are Irinel Columbeanu pentru 2023: ”Să o revăd oriunde, pe fiica mea, Irina”

Irinel Columbeanu a vorbit despre planurile pe care le are pentru 2023 și a precizat că marea lui bucurie ar fi să petreacă mai mult timp cu Irina, fiica lui.
28.12.2022 | 19:19
Ce planuri are Irinel Columbeanu pentru 2023 Sa o revad oriunde pe fiica mea Irina
Irinel Columbeanu și-a dezvăluit planurile pentru 2021 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Irinel Columbeanu a rememorat perioada copilăriei, dar a vorbit și despre planurile sale pentru anul 2023. Nu se rezumă la multe, ci doar la cel mai important lucru din viața sa: fiica lui, Irinuca, care acum locuiește în Statele Unite ale Americii.

Irinel Columbeanu și-a făcut planurile pentru 2023

Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre ceea ce vrea să facă în anul 2023, dar și despre relația pe care în prezent cu fosta soție, Monica Gabor. De asemenea, Irinel Columbeanu a rememorat Crăciunul din copilărie și perioada comunismului, dar nu a ascuns că marea lui bucurie este să își vadă fetița, deja o domnișoară în toată regula, pe Irina.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Irinel Columbeanu a dezvăluit ce a făcut de Crăciun în acest an și care este motivul pentru care nu a făcut un brad mare, așa cum făcea pe vremuri.

Nu în urmă cu mult timp, Irinel Columbeanu își făcuse planuri mari cu privire la trecerea dintre ani. Urma să petreacă Revelionul alături de fiica lui, Irinuca, în America, dar planurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor nu a lansat nicio invitație, motiv pentru care, pare-se, Irinel Columbeanu va petrece Noaptea dintre Ani alături de un amic de-al său, în Marbella, în Spania.

Irinel Columbeanu: „Crăciunul era destul de rigid”

Ne bat sărbătorile la ușă…Ce vă doriți, în mod special, de la anul 2023? Știți că este bine să ne facem o listă cu lucruri, acum până la trecerea dintre ani, ca să se poată îndeplini. Ați împodobit bradul, v-ați pregătit pentru Crăciun și Revelion, ce planuri aveți?

ADVERTISEMENT

– Încă nu, sunt prea apropiate între ele aceste două evenimente. Crăciunul l-am petrecut într-un local aici în Cosmopolis, unde locuiesc. Vreau ă o revăd oriunde, pe fiica mea Irina. În micuțul apartament unde locuiesc eu, nu prea mai e loc și pentru un brad, poate doar un brăduț artificial, însă ce e artificial nu-mi place, mai bine fără.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveti, din copilărie, legată de sărbătorile de iarnă?

ADVERTISEMENT

– Atunci când le-am sărbătorit, în ultimul decembrie  al anului 1970, cu alți copii de vârsta mea (13 ani), părinții mei, având încredere să-mi dea pe mână vila unui coleg de-al tatălui meu, la Institutul de Petrol și Gaze din Ploiești. Încrederea mi-a plăcut și m-a mișcat. Crăciunul era destul de rigid. Cel mai mult îmi plăceau preparatele tradiționale din carne de porc.

Cu ce îi seamănă Irina lui Irinel Columbeanu?

Irinuca, fiica dvs, s-a transformat într-o adolescentă superbă. Ce mai face ea, în prezent? Din ce puncte de vedere credeți că vă seamănă, în mod deosebit?

– Învață din răsputeri.  Sper că (învață, n. red.) ambiția și cu siguranță empatia față de semenii noștri.

Ce relație mai aveți, în prezent, cu fosta dvs soție, Monica Gabor? Știu că mereu ați păstrat decența și ați vorbit strict legat de Irinuca, după separare.

– În afară de ceea ce ne leagă prin Irina și de respect reciproc, niciuna.

ADVERTISEMENT