Life

Ce planuri are Laura Giurcanu după Survivor. Cariera pe care vrea să o urmeze

Laura Giurcanu are planuri mari după participarea la Survivor: ar vrea să revină la modelling. Concurenta de la Survivor ar mai da o șansă acestei cariere.
16.05.2022 | 09:32
Ce planuri are Laura Giurcanu dupa Survivor Cariera pe care vrea sa o urmeze
Ce planuri are Laura Giurcanu după Survivor. Cariera pe care vrea să o urmeze. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor a vorbit despre cariera pe care ar vrea să o urmeze și a recunoscut care sunt motivele care au făcut-o să renunțe la modelling.

Laura Giurcanu, planuri după Survivor! Vrea să se întoarcă la modelling

Deși cea mai recentă apariția televizată a sa a fost în cadrul emisiunii Survivor, Laura Giurcanu nu este deloc străină camerelor de filmat. Aceasta a câștigat emisiunea Next Top Model la doar 14 ani.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă din Republica Dominicană a vorbit pentru Viva despre motivele care au făcut-o să renunțe la cariera sa în lumea modei.

Laura Giurcanu a mărturisit că a vrut să schimbe ceva în viața ei, să poată vorbi cu oamenii și să își exprime punctele de vedere, lucru care nu se întâmpla pe vremea când era model.

ADVERTISEMENT

Totuși, modellingul nu este un capitol încheiat pentru Laura Giurcanu, după cum a spus chiar ea. Ar mai da încă o șansă acestei cariere.

Mai mult, vedeta a mărturisit că fiind în Republica Dominicană s-a gândit foarte mult la domeniul în care a activat mulți ani. De altfel, aceasta a renunțat abia când a început să primească bani din online.

ADVERTISEMENT

„Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci.

Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate”, a povestit aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu, amintiri de pe vremea când era model

Chiar dacă sunt multe părți bune, Laura Giurcanu a recunoscut că modellingul are și dezavantaje. Nu de puține ori a fost aceasta tratată ca o bucată de carne, după cum a mărturisit chiar ea.

„Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT