Life

Ce planuri are Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. Soția lui Vlad Gherman a dezvăluit totul

Ce vrea să facă actrița Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. Partenera lui Vlad Gherman a spus care sunt intențiile sale.
09.07.2024 | 11:57
Ce planuri are Oana Mosneagu cu rochia de mireasa Sotia lui Vlad Gherman a dezvaluit totul
Ce vrea să facă actrița Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. Partenera lui Vlad Gherman a spus care sunt intențiile sale. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce planuri are Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. Soția lui Vlad Gherman a dezvăluit totul la o lună de când s-a căsătorit în fața lui Dumnezeu. Frumoasa șatenă și artistul și-au unit destinele după 3 ani de relație.

Ce vrea să facă actrița Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. Partenera lui Vlad Gherman a spus care sunt intențiile sale

Ce vrea să facă actrița Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. Partenera lui Vlad Gherman a spus care sunt intențiile sale legat de ținuta pe care a purtat-o la petrecere. Materialul este unul fluid, pe placul vedetei.

ADVERTISEMENT

Acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta vrea să o vopsească într-o culoare caldă, plăcută. Cu siguranță, acest lucru se va întâmpla cât de curând, dorindu-și să mai poarte rochia la diverse evenimente.

„Intenționez să vopsesc a doua rochie, cea de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare îmi oferă, îmi place tare și cum arată pe mine, așa că aș vrea să o mai port, dacă am ocazia, la vreun eveniment.

ADVERTISEMENT

Dacă reușesc să găsesc o vopsitorie potrivită, având în vedere că rochia are și corset și materialul e mătase naturală, o să mă vedeți purtând-o pe albastru, cel mai probabil”, a mărturisit Oana Moșneagu pentru revista viva.ro.

Pe de altă parte, soția lui Vlad Gherman spune că i-a luat foarte mult să se decidă asupra rochiei de mireasă, în ciuda faptului că în telefon avea foarte multe imagini descărcate de pe Pinterest. Șatena a evitat mărgelele, paietele, aplicațiile și dantela.

ADVERTISEMENT

Cu toate că spune că povestea ținutelor din ziua cea mare a fost una anevoioasă, Oana Moșneagu a reușit să găsească ceva pe placul său și care să nu o deranjeze, să îi zgârie pielea. Așa se face că a cumpărat una dintre primele rochii probate.

Oana Moșneagu, detalii despre accesoriile de la cununia religioasă

Oana Moșneagu are planuri mărețe inclusiv legat de accesoriile pe care le-a avut la cununia religioasă cu Vlad Gherman. Cunoscuta actriță nu va înstrăina nicio bijuterie, acestea fiind păstrate într-un loc special, într-o cutie.

ADVERTISEMENT

Brățările, cerceii și lățișoarele de la nuntă vor mai fi purtate de vedetă, în timp ce buchetele din ziua cea mare vor fi transformate. Mai exact, florile sale și cele ale nașei vor lua forma unui tablou în următoarele două luni.

În momentul de față, plantele sunt trimise unui artist care înrămează flori uscate. Așadar, buchetul va fi împărțit în două, unul dintre artistă și altul pentru domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții.

ADVERTISEMENT