Life

Ce planuri are Universul pentru cele 12 semne zodiacale, în luna iunie. Zodiile trec prin schimbări radicale

22.05.2020 | 15:54
Ce planuri are Universul pentru cele 12 semne zodiacale in luna iunie Zodiile trec prin schimbari radicale
ADVERTISEMENT

Luna iunie aduce numeroase evenimente de răscruce, toate cele 12 zodii trecând prin cheltuieli majore și bani mai puțini, dar Universul rezervă timp și pentru planificarea viitorului. În plus, se anunță o perioadă a schimbărilor interioare, cât și exterioare.

Planurile Universului pentru iunie pentru toate cele 12 zodii

Evenimentele astrologice din luna iunie denumită și „cireșar” sunt numeroase, printre acestea fiind eclipsa de lună prin penumbră și Luna Plină din data de 5 iunie, eclipsa inelară de soare și Luna Nouă care va avea loc pe 21 iunie, dar și solstițiul de vară din 22 iunie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în luna viitoare 5 planete vor fi retrograd: între 18 iunie și 12 iulie Mercur este retrograd în zodia Rac, Jupiter va fi retrograd în Capricorn în perioada 14 mai – 13 septembrie, iar din 25 aprilie până pe 4 octombrie Pluto retrogradează în Capricorn.

Totodată, în perioada 22 martie – 1 iulie Saturn va fi în zodia Vărsător, lucru ce va permite celor 12 semne zodiacale să se gândească mai mult la viitor, iar pe 30 iunie Saturn face conjuncție cu Pluto.

ADVERTISEMENT

Luna iunie aduce perioade unice, un interval de care trebuie să profite fiecare zodie în parte pentru a corecta lucrurile pe care până acum le-au greșit.

Care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale, în iunie

Berbec

Trecutul iese la suprafață fiind nevoit să-ți reevaluezi anumite decizii. Te gândești mai mult la viitorul îndepărtat și încep să-ți faci planuri alături de partenerul de viață. Cât despre partea profesională a venit momentul să descoperi care sunt atuurile pe care te poți baza și să le pui în aplicare.

ADVERTISEMENT

Taur

Iunie este o lună a schimbărilor exterioare pentru tine, de aceea faci multe vizite la salonul de înfrumusețare. Schimbările sunt unele radicale și în ce privește partea interioară pentru că te gândești mai mult la tine. La locul de muncă toate merg ca pe roate și ai parte de câștiguri generoase.

Gemeni

Din păcate pentru tine luna iunie nu este una bună din punct de vedere financiar pentru că vei suferi multe pierderi și s-ar putea să nu te mai poți redresa. Nu totul este pierdut, totuși, pentru că ai parte de iubirea și afecțiunea celor din jur care îți sunt mereu alături.

ADVERTISEMENT

Rac

Învață din greșelile trecutului și nu le mai repeta dacă îți dorești să înaintezi pe drumul ales. Nu mai privi în urma ta, doar când vei ajunge în punctul în care-ți vei asuma trecutul vei reuși să ai rezultatele mult dorite în ceea ce privește cariera, dar și viața de familie.

Leu

Sufletul tău este mai pregătit ca oricând să evolueze din punct de vedere emoțional, de aceea mai dai o șansă unei relații din trecut. Nu trata superficial nicio decizie și ia în serios fiecare idee pe care o ai în minte. Fii stăpân pe situație și consecvent în ceea ce faci.

Fecioară

Iunie este o perioadă în care vei învăța multe lucruri despre tine de care nu ai știut până acum. Fii deschis și sincer cu tine și apoi cu cei din jur. Mergi cu capul sus pentru că te așteaptă o promovare la locul de muncă la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

Balanță

Universul te pune la grea încercare din toate punctele de vedere. Depinde doar de tine dacă reușești să ieși din fiecare impas care-ți iese în cale. Restabilește legătura cu interiorul și nu te vei pierde în neantul care se deschide abrupt în fața ta.

Scorpion

Stai puțin pe loc. Nu este cazul să înaintezi prea repede, selectează doar planurile cu adevărat importante și numai pe acestea pune-le în aplicare. Universul îți rezervă o întâlnire cu o persoană care te va schimba la 180 de grade din punct de vedere emoțional.

Săgetător

Planul Universului pentru tine este să te scoată din relațiile toxice pe care se pare că le accepți fără să spui nimic celor din jur. Nu te mai complace în aceste situații și nu te mai plafona la locul de muncă. În iunie este momentul să faci toate schimbările pe care doar le-ai gândit.

Capricorn

Norocul te părăsește la serviciu, dar în viața amoroasă. Poate așa vei învăța să apreciezi mai mult ceea ce ai și să nu te agăți ca un orb de lucruri imaginabile. Păstrează în viața ta lucrurile concrete, palpabile, nu pe cele care doar te fac să-ți pierzi timpul aiurea.

Vărsător

Universul te sfătuiește să renunți la pesimism și negativism și să vezi mereu partea plină a paharului. Pune-te pe primul loc, nu nevoile celor din jur care dau bir cu fugiții când le este bine. Evoluează pe drumul ales și nu te lăsa niciodată învins de greutăți, continuă să fii puternic.

Pești

Neliniștea și agitația din interior se vor amplifica în luna iunie și s-ar putea să nu mai vezi deloc ce este bine sau rău. Multe decizii îți vor întuneca judecata și vei pierde iubirea celor care te iubesc pentru că ajungi să dai crezare unor vorbe aruncate-n vânt.

 

 

ADVERTISEMENT