Sport

Ce planuri avea Mihai Rotaru dacă îl lua pe Andrei Vlad de la FCSB: ”Îl dădeam imediat, nici nu juca la noi”. Reacția lui Becali

Telenovela Andrei Vlad de la FCSB la U Craiova s-a încheiat, dar Mihai Rotaru a dezvăluit ce planuri avea cu jucătorul dacă reușea să-l aducă.
04.08.2021 | 13:46
Ce planuri avea Mihai Rotaru daca il lua pe Andrei Vlad de la FCSB Il dadeam imediat nici nu juca la noi Reactia lui Becali
ADVERTISEMENT
04-08-2021
10:47

De ce nu l-a mai dat Gigi Becali pe Andrei Vlad la U Craiova

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a decis să nu-l mai lase pe portarul Andrei Vlad la U Craiova, după ce a aflat că patronul oltenilor Mihai Rotaru pregătise deja să-l vândă pe jucător pentru 1,5 milioane de euro.

”Păi stai așa că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. Mi s-a parut ciudat încă de la început cand am văzut că Rotaru acceptă din prima. Mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Păi, băi, nea Mihaie de ce să îl dai tu cu 1.500.000 și să nu îl dau eu? Tu ești deștept și eu prost?

Lasă,tată, că îl dau eu că am aflat de unde ai oferta și îl dau eu direct acolo. Eu am vrut să facem pace, dar tu ai crezut că sunt fraier și nu mă prind? Da, Rotaru are dreptate. Eu m-am sucit că am aflat de combinația asta a lor”, a declarat Becali pentru prosport.ro.

După eroarea portarului în meciul cu Șahtior Karagandy, din turul 2 preliminar din Conference League, Gigi Becali a anunțat că îl dă înapoi în Bănie pentru a se spăla de păcate că l-au ”furat” în vara lui 2017.

După ce l-a ameninţat că nu va mai juca la FCSB dacă nu va accepta plecarea la U Craiova, Becali a revenit asupra deciziei şi speră că-l va vinde în străinătate, unde şi jucătorul vrea să ajungă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru plănuia să-l vândă pe Andrei Vlad

Chiar dacă Gigi Becali a declarat că jucătorul este cel care a refuzat să plece la U Craiova, Mihai Rotaru a negat această variantă și a spus că Andrei Vlad și-ar fi dorit să revină în Bănie, dezvăluind că acesta ar fi plecat imediat pentru o sumă importantă.

”Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Am fost de acord să-l luăm pe Vlad cu 400.000 de euro, dar cei de la FCSB s-a răzgândit și au început să spună că jucătorul nu vrea să vină. Ceea ce nu este adevărat. E urât să te răzgândești.

ADVERTISEMENT

Noi nu-l țineam, aveam deja pregătită o plecare a sa pentru 1,5 milioane de euro. Dacă vor să-și spele păcatele să ne dea diferența de la 400.000 la 1,5 milioane de euro. Suporterii nu vedeau bine venirea lui Vlad, de aceea ne și gândisem să-l vindem imediat”, a declarat Rotaru la Pro X.

U Craiova vrea să se întărească la mijlocul terenului

Patronul Universității Craiova a încercat să nu facă un caz din comportamentul pe care portarul Mirko Pigliacelli l-a avut în ultima perioadă, după ce a ajuns pe banca de rezerve odată cu venirea ca antrenor a lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

”Nu există Pigliacelli rezervă. A fost un meci, poate două, dar avem doi portari foarte buni și antrenorul l-a ales pe Lazar. Nu există un jucător care să fie titular 100%. Este o decizie a antrenorului care este luată în funcție de adversar și de situația de moment.

”Este cel mai prost început de campionat din 2014. După cum s-a început nu credeam că se vor pierde puncte cu Botoșani, dar o ratare poate face diferența. Laurențiu e optimist, știe valoarea lotului, știe ce calitate avem. Trebuie să mai acoperim două posturi, cel de mijlocaș central la închidere și de mijlocaș ofensiv”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mitriță nu se întoarce la Craiova

Omul cu banii în Bănie crede că este aproape imposibilă o repatriere a lui Alexandru Mitriță, deși ambele părți își doresc foarte mult să colaboreze din nou: ”E aproape imposibil să-l aducem pe Mitriță înapoi. E problema cu clubul din Arabia Saudită, cu niște restanțe financiare.

Și oricum, chiar dacă ar rezilia, noi trebuie să discutăm cu New York City FC. El vrea, noi vrem, dar e greu. Paul Anton este jucătorul lui Dinamo și nu e normal să discutăm despre el.

Sunt mai mulți jucători care la acest moment nu sunt la capacitate maximă. Bancu vine după o accidentare care l-a ținut departe de gazon două luni și nu a făcut pregătirea de vară. Iar acest lucru își pune amprenta”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,39 este cota pentru “peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT