Life

Ce planuri de vacanță are Denise Rifai. Unde ar vrea să plece prezentatoarea de la Kanal D

Denise Rifai a dezvăluit care sunt planurile ei de vacanță după ce se vor termina filmările pentru actualul sezon al emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.
14.06.2022 | 00:03
Ce planuri de vacanta are Denise Rifai Unde ar vrea sa plece prezentatoarea de la Kanal D
Ce planuri de vacanță are Denise Rifai. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a dezvăluit ce planuri de vacanță are după ce se vor termina filmările pentru actualul sezon al emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D. Vedeta are de gând să plece într-un loc cald.

Ce planuri de vacanță are Denise Rifai

Prezentatoarea TV se va bucura și de o vacanță, la un moment dat, însă mai are de filmat multe ediții ale emisiunii de la Kanal D până atunci.

ADVERTISEMENT

“Voi avea și puțină vacanță, dar momentan încă avem multe, multe ediții de pregătit pentru telespectatori. Filmăm în continuare.”, a declarat Denise Rifai pentru click.ro.

Vedeta așteaptă cu nerăbdare să plece într-o vacanță și speră să fie undeva la mare, pentru că îi place foarte mult să înoate.

ADVERTISEMENT

“Într-un loc unde este și apă. Iubesc foarte mult marea și căldura. Am nevoie să merg să înot. Am învățat să înot în urmă cu mulți ani.”, adăugat ea

Întrebată cum reușește să arate atât de bine, Denise Rifai a spus că tot ce face este să practice sport regulat și să se abțină de la alimentele care îngrașă.

ADVERTISEMENT

“Abținându-mă de la tot ceea ce îngrașă, de exemplu. Încercând să am un meniu echilibrat și să fac sport cât este cu putință.”, a mai dezvăluit prezentatoarea de la Kanal D pentru sursa citată.

Denise Rifai, și mai apreciată de când lucrează la Kanal D

Vedeta primește multe comentarii pozitive de când prezintă emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, lucru care o ajută să-și dea seama că face totul așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

“Mă bucură tare mult cuvintele frumoase pe care le primesc de la oameni. Din reacțiile lor îmi dau seama că fac treaba bine. Acest feedback chiar mă face fericită.”, a spus Denise Rifai.

Emisiunea lui Denise Rifai are mult succes, motiv pentru care au apărut și parodii pe YouTube. Și acest lucru nu face decât să o bucure pe prezentatoare.

ADVERTISEMENT