Life

Ce planuri de viitor are Alexia Eram: ”Îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint”

Alexia Eram a dezvăluit ce planuri de viitor are după ce, de curând, a absolvit facultatea, în Londra. Tânăra spune că vrea să calce pe urmele mamei sale, Andreea Esca.
18.07.2022 | 08:51
Ce planuri de viitor are Alexia Eram Imi place sa fiu in lumina reflectoarelor de ce sa va mint
Alexia Eram a vorbit despre planurile sale de viitor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a vorbit despre planurile ei de viitor. Mulți fani ai tinerei se întreabă dacă va merge mai departe spre jurnalism, asemeni mamei sale, Andreea Esca, sau spre business, la fel ca tatăl ei, Alexandre Eram.

Ce vrea să facă mai departe Alexia Eram, după absolvirea studiilor

Alexia Eram a absolvit, de curând, ”University For the Creative Arts”, din Londra, unde a studiat Marketing, Publicitate și Relații Publice. Tânăra vrea în continuare să se ocupe de domeniu.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram spune că vrea să se axeze tot pe zona de social-media, unde și-a strâns mulțimi de urmăritori și din care câștigă sume fabuloase. De asemenea, se vede făcând și o emisiune.

Întrebată dacă și-ar dori să se orienteze și spre afaceri, așa cum face tatăl ei, Alexia Eram a negat, precizând că-l vede pe fratele ei mai mic în domeniu.

ADVERTISEMENT

”Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe parte de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea.

Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint.

ADVERTISEMENT

Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu business-uri. Poate Aris că el mai mult pe business”, a detaliat Alexia Eram pentru ego.ro.

Alexia Eram vrea să aibă o colecție de cosmetice

Alexia Eram a mai dezvăluit pentru aceeași sursă că i-ar plăcea să aibă o colecție de cosmetice, în anii ce urmează. Însă, până atunci vrea să câștige un milion de urmăritori pe Instagram. De altfel, în primul an de facultate, Alexia Eram și-a lansat propriul ruj.

ADVERTISEMENT

De curând, Alexia Eram a devenit și șoferiță. Ea a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, că a luat examenul de permis și că este foarte încântată de acest lucru.

ADVERTISEMENT