Life

Ce planuri și făcut Monica Tatoiu pentru anul 2022. Avertismentul pe care l-a transmis românilor

Monica Tatoiu a vorbit într-un interviu despre situația actuală generată de pandemia de coronavirus. De asemenea, cunoscuta femeie de afaceri a avut un sfat pentru toți românii.
01.02.2022 | 08:36
Ce planuri si facut Monica Tatoiu pentru anul 2022 Avertismentul pe care la transmis romanilor
Ce planuri și făcut Monica Tatoiu pentru anul 2022. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a devenit cunoscută după ce a condus una dintre cele mai mari companii internaționale de cosmetice.

Cunoscuta femeia de afaceri a acordat un interviu în care a vorbit despre planurile pe care le are pentru 2022.

ADVERTISEMENT

În plus, a avut și un mesaj foarte important pentru români.

Ce planuri și făcut Monica Tatoiu pentru anul 2022. Avertismentul pe care l-a transmis românilor

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. A fost director general al unei companii internaționale de cosmetice, iar de ceva vreme este invitată în foarte multe emisiuni la diverse televiziuni.

În  cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a analizat situația actuală și a avut câteva sfaturi pentru toți românii. Aceasta crede că Omicron este ultima fază a pandemiei, dar va dura destul până când lucrurile vor reintra în normal.

ADVERTISEMENT

“2022 va fi un an dramatic pentru toată lumea. Economic, politic, emoțional. În anul ăsta nu faceți investiții, nu luați împrumuturi, nu vă schimbați jobul, nu intrați în conflicte.

Anul ăsta consolidați ceea ce aveți. Nu avem nici o salvare colectivă. Totul este individual.

Decidenții politici aruncă lumea în haos și noi cei de la baza vom plăti costurile. Și 2023 va fi greu.”, a spus Monica Tatoiu pentru Ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Monica Tatoiu pentru 2022

Cunoscuta femeie de afaceri adoră să călătorească. Chiar dacă anul 2022 va fi unul dificil, aceasta și-a făcut deja planurile. Știe exact unde dorește să călătorească și a început să-și facă rezervările.

În ultimele zile ale anului trecut, aceasta a plecat în Insula Bonaire unde a stat aproape o lună de zile. Adoră să facă scufundări, chiar dacă a avut parte și de incidente neplăcute în trecut.

ADVERTISEMENT

“Este mai sigur la scufundări decât pe zebră, în București. De obicei pleci împotriva curentului la adâncime mai mare și te întorci la adâncime mai mică purtat de curent. Am nimerit la întoarcere tot împotriva  curentului  cu tancul tot mai gol. Periculos.

Dacă ești calm, consumi aer mai puțin. Întotdeauna este o soluție. Am rămas și în largul mării dusă de curent 3 km și cu Doamne-Doamne lângă mine am scăpat”, a povestit Monica Tatoiu în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT