Ce poliţistă! L-a pus la pămînt pe un hoţ deşi era îmbrăcată numai în costum de baie!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
30/07/2016, 00:00
Ce poliţistă! L-a pus la pămînt pe un hoţ deşi era îmbrăcată numai în costum de baie! GALERIE FOTO

Mikaela Kellner lucrează în poliţia suedeză de 11 ani şi face parte din trupele de elită. Joi, 28 iulie, a avut o zi liberă şi a ales să se relaxeze într-un parc din Stockholm.

Îmbrăcată doar într-un costum de baie, femeia se bucura de razele soarelui într-o zi neobişnuit de călduroasă pentru ţara nordică. Mikaela a reacţionat, însă, foarte prompt, atunci când un hoţ de buzunare care, aparent vindea reviste în parc, a încercat să-i fure telefonul unei prietene din grupul alături de care a ales să îşi petreacă în linişte ziua liberă.

Femeia l-a văzut pe hoţ şi l-a pus la pământ sub privirile celor prezenţi, care au aplaudat-o la scenă deschisă. „Am reacţionat din instinct şi nu am stat pe gânduri foarte mult. L-aş fi pus la pământ şi dacă eram dezbrăcată! Nimic nu m-ar fi oprit”, a spus Mikaela.

Sursă: www.click.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×