Life

Ce poreclă a primit Regina Camilla din partea nepoților. Apelativul ciudat pe care i l-au atribuit Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Cum o numesc nepoții vitregi pe Regina Camilla. Nu este singura membră a Familiei Regale care a primit un apelativ aparte.
08.07.2024 | 17:07
Ce porecla a primit Regina Camilla din partea nepotilor Apelativul ciudat pe care i lau atribuit Printul George Printesa Charlotte si Printul Louis
Ce poreclă a primit Regina Camilla din partea nepoților. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nepoții vitregi ai Reginei Camilla demonstrează că nu duc deloc lipsă de imaginație. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au găsit o poreclă specială pentru Regina Camilla. Iată de la ce a pornit întreaga idee.

Cum o numesc nepoții vitregi pe Regina Camilla

Familia Regală este constant în atenția publică. Toți membrii trebuie să se comporte conform protocolului și să respecte anumite reguli. Însă, atunci când sunt în intimitatea lor, lucrurile se schimbă.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, discuțiile în Familia Regală se desfășoară pe un ton relaxat. Membrii Familiei nu se adresează unul altuia folosind titulaturi ci, mai degrabă, apelează la poreclele pe care și le-au dat de-a lungul timpului.

Regina Camilla nu a scăpat nici ea de astfel de apelative. Cei care i-au dat porecla sunt nimeni alții decât nepoții ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Mail, în Familia Regală, Regina Camilla nu este niciodată numită ”bunica”, ci are o poreclă aparte. Nepoții ei vitregi au ales să o numească ”GaGa”, la fel ca pe faimoasa artistă Lady Gaga.

Se pare că și Regina Camilla a observat faptul că porecla ei are legătură cu starul internațional. Tocmai de aceea, în 2016, în timpul spectacolului Royal Variety, Regina i-ar fi spus lui lui Lady Gaga că a împrumutat o parte din numele ei de scenă.

ADVERTISEMENT

Și regretata Regină Elisabeta a avut o poreclă aparte

Nu doar Regina Camilla a primit o poreclă interesantă din partea nepoților. Regele Charles nu este nici el un bunic tipic, iar nepoții săi îl numesc ”bunicul Wales”.

Se pare că mezinii Familiei Regale au avut mereu obiceiul de a-și boteza bunicii sau străbunicii. Într-un interviu mai vechi, Kate Middleton a povestit că Prințul George i-a oferit o poreclă specială și regretatei regina Elisabeta.

ADVERTISEMENT

”George are doar doi ani și jumătate și o numește ”Gan-Gan”. Ea lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva în camera lor și asta arată dragostea pe care o are pentru familia ei.”, declara Kate Middleton în interviurile vechi, potrivit dcnews.ro.

Anul acesta nu a fost deloc unul ușor pentru Familia Regală. În ciuda veștilor proaste date de Regele Charles și de Kate Middleton, ambii bolnavi de cancer, membrii Familiei Regale au demonstrat că se susțin reciproc și că sunt acolo unul pentru altul.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși