Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce poreclă avea fostul antrenor al FCSB: „Îi spuneam Toni Pierdea. Acum e Petrea cel Mare!” Video exclusiv

Toni Petrea e omul momentului în SuperLiga! Antrenorul Chindiei Târgoviște a fost lăudat de Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
02.12.2022 | 14:11
Ce porecla avea fostul antrenor al FCSB Ii spuneam Toni Pierdea Acum e Petrea cel Mare Video exclusiv
Ce poreclă avea fostul antrenor al FCSB: „Îi spuneam Toni Pierdea. Acum e Petrea cel Mare!”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște e pe val de când a fost preluată de Toni Petrea. Înaintea de sosirea fostului antrenor de la FCSB, dâmbovițenii erau la retrogradare. Acum, după șase victorii și patru remize în SuperLiga, speră chiar și la un loc de play-off.

Toni Petrea, omul momentului în SuperLiga. Ce poreclă i-a fost pusă fostului tehnician de la FCSB

Săptămâna aceasta s-au jucat trei restanțe din etapa a 6-a din SuperLiga. Una dintre acestea a fost cea dintre Chindia și Universitatea Craiova, încheiată la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

A fost un nou rezultat mare obținut de târgovișteni cu Petrea pe bancă, care a primit laudele lui Robert Niță la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Când mai discutam de FCSB pe YouTube și vedeam că vine după meci la flashuri îi spuneam ‘Toni Pierdea’. Când a ajuns la Chindia și am văzut că are rezultate m-am sucit și eu și am început să îi spun ‘Petrea cel Mare’.

ADVERTISEMENT

Omul face acolo! Să nu pierzi cu o echipă care avea puncte pe minus, zici că era prefix de telefon când suni în străinătate. Și joacă cu echipe bune, importante”.

„Și-a asumat un mare risc”

„La un momentdat avea puncte la egalitate cu Farul Constanța. Dacă îl numea pe Petrea de la început, cred că erau acolo în primele 3. Dar în același timp am spus când a fost numit că și-a asumat un mare risc și își joacă cariera de antrenor.

ADVERTISEMENT

Pentru că dacă nu îi ieșea ce a reușit deja la Chindia, era catalogat veșnicul secund al lui Reghe sau al omului de la Palat”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

După 18 etape, Chindia este pe locul 9 în SuperLiga, cu 21 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, care se află pe poziția a zecea. În acest moment, echipa lui Toni Petrea este la opt puncte de play-off și la trei deasupra zonei nisipurilor mișcătoare.

ADVERTISEMENT

Pentru târgovișteni urmează un nou duel de foc, în etapa a 19-a din SuperLiga, duminică, 4 decembrie, de la ora 15:30, pe terenul campioanei CFR Cluj, echipă care i-a suflat titlul lui Petrea în cele două mandate ale sale de la FCSB.

ADVERTISEMENT