Life

Ce poreclă ciudată a primit Shakira de la prietenii lui Pique. Cum îi spuneau celebrei cântărețe

Shakira și Gerard Pique se despart după o relație de 12 ani, separare care scoate la iveală denumirea primită de frumoasa artistă din partea anturajului sportivului.
27.06.2022 | 17:03
Ce porecla ciudata a primit Shakira de la prietenii lui Pique Cum ii spuneau celebrei cantarete
Porecla primită de Shakira de la amicii lui Gerard Pique. Cum i se spune cântăreței. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a primit o poreclă ciudată de la prietenii fostului partener de viață, alături de care are doi copii. Acum s-a aflat cum îi spuneau aceștia artistei, dezvăluirea fiind făcută în cadrul unei emisiuni cunoscute.

Porecla primită de Shakira de la amicii lui Gerard Pique. Dezvăluirea făcută de presă

Shakira era numită de amicii lui Gerard Pique „la patrona”, adică șefa, patroana. Porecla a fost dată vedetei de către prietenii jucătorului de fotbal, asta pentru că artista nu s-a apropiat deloc de aceștia în timpul relației amoroase.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, presa iberică este de părere că vedeta nu s-a simțit niciodată în largul său în Barcelona, motiv pentru care intenționează să se mute cât mai curând cu cei doi copii, Sasha și Milan, în Miami.

„Toți cei din anturajul lui Pique o știau pe Shakira drept «La Patrona» (n.r- Patroana) pentru că nu avea o atitudine plăcută față de prietenii fotbalistului. Nu s-a împrietenit cu amicii de-o viață a lui Pique, nici cu celelalte soții alte jucătorilor Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început. Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulți prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relație bună.

Vrea să evite presa și crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona”, a declarat jurnalista Lorena Vasquez pentru publicația Marca.

ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard Pique, despărțire după o relație de 12 ani

Shakira și Gerard Pique au anunțat la începutul lunii iunie că au pus punct poveștii de dragoste care a durat circa 12 ani. Totul a fost făcut public prin intermediul unui comunicat de presă, motivul fiind infidelitatea sportivului.

De atunci și până în prezent cei doi sunt pe primele pagini ale tabloidelor din Spania, care au dezvăluit că artista nu mai este în relații bune nici cu familia fotbalistului, deși era apropiată de mama acestuia.

ADVERTISEMENT