Life

Ce poreclă i-au pus Războinicii Faimoasei Vica Blochina la Survivor România. Kamara a fost revoltat

S-au încins spiritele la Survivor România 2023. Vica Blochina s-a ales cu o poreclă din partea Războinicilor, iar Kamara a fost extrem de revoltat.
31.01.2023 | 09:17
Ce porecla iau pus Razboinicii Faimoasei Vica Blochina la Survivor Romania Kamara a fost revoltat
Ce poreclă i-au pus Războinicii Faimoasei Vica Blochina la Survivor România. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Survivor România 2023 tensiunile se amplifică de la o ediție la alta. Nici Faimoșii, dar nici Războinicii, nu ratează nicio ocazie atunci când vine vorba de atacuri reciproce.

Ce poreclă i-au pus Războinicii Faimoasei Vica Blochina

În ediția de luni, 30 ianuarie, de la Survivor România 2023, Vica Blochina s-a aflat în centrul discuțiilor. În timp ce Războinicii i-au găsit o ”poreclă”, iată că Faimoșii nu au stat deoparte și au oferit o replică acidă.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat în timp ce Vica Blochina și Codruța Began au intrat pe traseu. Deși Faimoșii au vrut să își încurajeze colega, iată că Războinicii au profitat de moment.

”Hai, Vica, esti regina României”, a fost încurajarea pe care Faimoșii i-au spus-o colegei lor. Iată că și Războinicii au auzit aceste cuvinte și i-au găsit rapid o ”poreclă” Faimoasei.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă, care este totodată și unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România a numit-o pe Vica Blochina ”Regina veche”, iar Kamara nu a putut trece cu vederea acest derapaj.

Faimosul l-a numit neobrăzat pe Alin Chirilă, pentru că a putut spune un astfel de lucru despre o femeie, iar acuzațiile nu s-au oprit aici.

ADVERTISEMENT

”Te credeam mai gentleman, Alin. Foarte urat din partea ta, ce ai zis. Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie. Să-ți fie rușine!”, i-a spus Kamara lui Alin.

Competiția Survivor România, din ce în ce mai dificilă pentru Vica Blochina

Menționăm că pentru Vica Blochina, competiția Survivor România a început să fie din ce în ce mai dificilă. În una dintre edițiile de săptămâna trecută, Faimoasa a cedat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Vica Blochina și-a revenit și a explicat ce s-a întâmplat. La câteva ore după ce a leșinat, Faimoasa spunea că simțea cum și-a pierdut forța, atât în mâini cât și în picioare.

Tot atunci, ea povestea că experiența Survivor România este mai grea decât s-ar fi așteptat și sunt momente în care își dorește să se întoarcă acasă.

Chiar și așa, Vica Blochina continuă să lupte, iar asta vom vedea și în ediția de marți, 31 ianuarie, de la Survivor România.

”Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…)

Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!”, dezvăluia Vica Blochina.

ADVERTISEMENT