Fotbal intern

Ce post ar urma să ocupe Mihai Stoica dacă va reveni la FCSB! Ce anunț făcea înainte să îi ceară lui Becali o pauză

24.08.2019 | 11:58
Ce post ar urma sa ocupe Mihai Stoica daca va reveni la FCSB Ce anunt facea inainte sa ii ceara lui Becali o pauza

Mihai Stoica l-a anunțat pe Gigi Becali că are nevoie de o pauză imediat după meciul pierdut de FCSB pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 2-1, dar acesta este aproape o revenire la gruparea roș-albastră și se știe deja ce post ar urma să ocupe la vicecampioana României. Înainte să ceară o pauză, Mihai Stoica era director sportiv, dar acestă funcție a fost luată de Narcis Răducan.

Ce post ar urma să ocupe Mihai Stoica dacă va reveni la FCSB

Narcis Răducan nu ar trebui să își facă probleme, toate acestea deoarece postul de director sportiv nu este cel țintit de Mihai Stoica. În cazul în care va decide să revină la formația finanțată de Gigi Becali, atunci Meme ar urma să fie managerul general al clubului roș-albastru, post ocupat și înainte să primească pedeapsa de trei ani și 6 luni în Dosarul Transferurilor.

Mihai Stoica anunța chiar înaintea meciului tur cu Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League că din luna septembrie i se va schimba statutul și va reveni la cel vechi. “Nu mă ocup de transferuri. Până în septembrie mai am de așteptat, apoi voi reveni la statutul pe care l-am avut în club”, declara Meme Stoica. În luna septembrie îi expiră interdicția de a se ocupa de transferuri primită după ce a fost eliberat din închisoare.

Mihai Stoica în meciul FCSB - FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
Mihai Stoica în meciul FCSB – FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihai Stoica are 4 titluri de campion cu FCSB

Meme Stoica a fost închis în Dosarul Transferurilor pe 4 aprilie 2014 și a fost eliberat în februarie 2016, după ce a muncit nu doar fizic, ci și intelectual. Acesta a scris patru lucrări științifice care l-au eliberat cu 120 de zile mai repede. Imediat după ce a ajuns în libertate, Mihai Stoica a revenit la FCSB, dar fără să ocupe o funcție oficială.

Mihai Stoica a avut două mandate la FCSB. Prima dată a ocupat funcția de manager general în perioada 2002 – 2007, iar apoi a revenit la echipa finanțată de Gigi Becali în 2010. Fostul oficial al roș-albaștrilor are în palmares cu echipa lui Gigi Becali 4 titluri de campion: 2005, 2006, 2012 și 2013.