Life

Ce postări făcea Culiță Sterp în mediul online în iulie 2016, când ar fi omorât un om. Imaginile sunt și acum publice

Culiță Sterp era destul de activ pe Instagram în vara în care a produs un alt accident din cauză că a adormit la volan. Un om a murit atunci.
04.12.2022 | 15:23
Ce postari facea Culita Sterp in mediul online in iulie 2016 cand ar fi omorat un om Imaginile sunt si acum publice
Culiță Sterp, interpret de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce făcea Culiță Sterp în luna iulie 2016, când acesta avea să dea socoteală în fața legii într-o speță destul de spinoasă?

Culiță Sterp s-a fotografiat la volan în iulie 2016, dar și pe litoral

Site-ul ObservatorNews a dezvăluit una din faptele ținute la secret de familia Sterp, care îl vizează pe cântărețul de muzică de petrecere. Accidentul provocat sub influența băuturilor alcoolice recent la Cluj Napoca nu a fost prima infracțiune din viața artistului.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi adormit la volan în vara anului 2016 și ar fi accidentat o mașină, iar unul dintre pasageri a murit, din nefericire. Publicația mai sus amintită a stat de vorbă cu fiul victimei, care a mărturisit că tatăl lui Culiță a încercat să cadă la pace cu familia acestuia, dorind să nu se afle nimic despre cele întâmplate, mai ales că muzicianul risca să intre în pușcărie.

Culiță a primit o pedeapsă cu suspendare din partea instanței, despre acest caz făcându-se tăcere totală în familia interpretului de manele în cei șase ani scurși de la acea tragedie.

ADVERTISEMENT
culiță sterp
Acestea sunt imaginile postate în iulie 2016 de Culiță Sterp pe Instagram

Fiul presupusei victime a artistului, dezvăluiri în premieră

În vara acelui an, Culiță a fost destul de activ pe rețelele de socializare. Postările sale sunt încă publice și, potrivit imaginilor, acesta nu părea să fie atins de ceea ce s-a întâmplat, ba chiar își vedea nestingherit de viață.

Cântărețul s-a fotografiat și la volan, iar în alte două poze apărute cu el în acea vară, Culiță apare cu zâmbetul până la urechi bucurându-se de o vacanță pe litoral, iar în cealaltă este surprins cu fratele său mai mic, Iancu.

ADVERTISEMENT

„Am primit un apel de la şoferul dubei cu care a fost tata şi a zis că tatăl şi fratele lui Culiţă sunt la Reşiţa, la mine in staţia de autobuz, şi să cobor că ei vor să stea de vorbă cu mine. Am ajuns să discut cu tatăl lui Culiţă, care mi-a zis în felul următor: ce s-a întâmplat, s-a întâmplat.

Nimic nu îl mai poate aduce pe tatăl tău înapoi… Eu sunt conştient de asta. Hai să ne înţelegem cumva să nu facă copilul meu puşcărie. Şi eu i-am zis, domnule, nu mai e nimic de discutat. Trebuie să plătească pentru ce a făcu. Nu am ce să discut. Și aia a fost tot, am închis telefonul”, a declarat fiul victimei care a murit din cauza că artistul ar fi adormit la volan, pentru Observator.

ADVERTISEMENT