Sport

Ce poți face azi cu 40 de lei? Transformă-i acum într-un câștig de peste 36.500 de lei cu meciurile din cupele europene

Peste 36.500 de lei... Aceasta este suma pe care ați putea-o câștiga la mijlocul săptămânii, cu biletul de pariuri ce conține meciuri din sferturile de finală ale Champions League, Europa League și Conference League.
05.04.2022 | 09:20
Ce poti face azi cu 40 de lei Transformai acum intrun castig de peste 36500 de lei cu meciurile din cupele europene
Cu biletul de la jumătatea săptămânii, care are un potențial câștig de peste 36.500 de lei, ați putea da marea lovitură la pariuri. foto. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri și joi sunt programate meciurile din sferturile de finală ale Champions League, Europa Leaue și Conference League, iar noi ne-am gândit să vă propunem un super bilet de pariuri ce vă poate aduce un câștig de peste 36.500 de lei.

Cu o miză de doar 40 de lei, biletul de cupe europene ar putea aduce un profit de peste 36.500 de lei

Ne-am oprit asupra a 10 meciuri, dar profitul va fi unul substanțial, chiar dacă miza aleasă este de doar 40 de lei. Asta și pentru că vom beneficia și de Super Bonusul de 25% oferit de Superbet, în valoare de peste 7.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru a da lovitura și a încasa o astfel de sumă este nevoie de cele mai importante ingrediente cu care poți avea succes la pariuri: inspirație și noroc. Astfel, pot fi urmate exemplele unui parior care a câștigat 10.000 de euro, după ce a nimerit 22 de pronosticuri corecte la meciuri cu echipe necunoscute, și a unui jucător care a încasat aproape 75.000 de euro de pe urma unui bilet total surprinzător.

Mai mult, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună bucată de timp.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,05 de la Villarreal – Bayern Munchen pentru un câștig de peste 36.500 de lei cu biletul de cupe europene

Cum UEFA Champions League este cu siguranță cea mai tare competiție de fotbal din lume, era firesc ca partidele din sferturile de finală să se regăsească pe biletul nostru de pariuri, cu un câștig potențial de peste 36.500 de lei. Începem miercuri în forță, cu derby-ul Chelsea – Real Madrid (cotă 2,50 pentru combinația „X2&2+”) și cu Villarreal – Bayern Munchen (cotă 2,05 pentru „GG3+”).

Joi, continuăm cu partidele din Europa League, unele dintre acestea putând concura oricând cu cele din Liga Campionilor, cum ar fi RB Leipzig – Atalanta (cotă 2,05 pentru „GG3+”) și Eintracht Frankfurt – Barcelona (cotă 2,05 pentru combo „2&2+”).

ADVERTISEMENT
biletul la pariuri de cupe europene
biletul la pariuri de cupe europene

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de miercuri și joi din cupele europene.

Câștig de 36.500 de lei pe biletul de marți și joi cu ajutorul unei cote de 2,10 de la Marseille – PAOK

Tot joi se joacă și celelalte două partide din sferturile de finală ale Europa League. Echipele care, cândva, erau eliminate de Astra Giurgiu, West Ham și Lyon, joacă turul la Londra și ne oferă o cotă de 1,72 pentru combinația „1X&0-3 goluri”. În cealaltă dublă, Rangers joacă prima manșă în Portugalia, la Braga (cotă 1,80 pentru „GG”), fără Ianis Hagi, accidentat.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi sunt programate și ultimele patru duble din Conference League, competiție aflată la primul sezon din istorie. În unul dintre cele mai tari dueluri este implicat și Răzvan Lucescu, în Marseille – PAOK (cotă 2,10 pentru combinația „1X&0-2 goluri”).

Celelalte trei partide din manșa tur a sferturilor Conference League sunt Bodo/Glimt – AS Roma (cotă 2,12 pentru „2 solist), Leicester – PSV (cotă 1,70 pentru combo „1X&2+”) și Feyenoord – Slavia Praga (cotă 1,52 pentru combinația „1X&2+).

biletul la paruri de miercuri și joi
biletul la paruri de miercuri și joi

Din cele 10 meciuri selectate am obținut o cotă de 767.10, iar cu miza de 40 de lei puteți obține un câștig de peste 36.500 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate miercuri și joi în cele mai puternice competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: