Sport

Ce poți să mai faci cu 2 lei în ziua de azi? Un parior a găsit cel mai bun răspuns: să câștigi 10.000 de euro

Să câștigi 10.000 de euro cu doar 2 lei? Da, chiar este posibil! Iar dacă pentru asta ai selectat doar șapte evenimente, atunci e clar că avem de-a face cu un bilet special.
27.02.2022 | 13:06
Ce poti sa mai faci cu 2 lei in ziua de azi Un parior a gasit cel mai bun raspuns sa castigi 10000 de euro
Ce poți să mai faci cu 2 lei în ziua de azi? Un parior a găsit cel mai bun răspuns: să câștigi 10.000 de euro
ADVERTISEMENT

Pentru un asemenea bilet ai nevoie de multă inspirație și cu siguranță și de un dram de noroc. Iar biletul care a transformat 2 lei în 10.000 de euro a avut chiar doză dublă… sau triplă. Trei meciuri au fost decise în prelungiri.

Cum să faci 10.000 de euro cu doar 2 lei. Pariorul inspirat care a dat lovitura a avut și noroc: 3 meciuri bifate în prelungiri

Pentru a da lovitura la pariuri cu un bilet “big win” este recomandat să ții cont de mai multe aspecte. Verifică și lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a-ți crește considerabil încasările.

ADVERTISEMENT

49.555,80 este suma exactă pe care a încasat-o pariorul inspirat care a dat lovitura cu 2 lei. Au fost șapte cote mari, toate peste 3,00. Iar fiecare dintre evenimente a combinat mai multe condiții pentru a fi bifat verde.

Meciurile au fost alese dintre cele care s-au disputat joi în cupele europene. Real Sociedad – RB Leipzig, primul selectat, s-a disputat de la ora 19:45. S-a mizat că bascii vor marca minimum un gol, vor avea minimum 1 cartonaș galben și minimum 4 cornere. Cotă 4. Și au fost mari emoții pentru că Sociedad a făcut un meci de coșmar și a pierdut acasă, 1-3. Golul a venit totuși, în repriza a doua, iar galbenul și cornerul 4 s-au bifat chiar în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Lazio a marcat la ultima fază pentru a salva biletul câștigător. Nu a fost suficient și pentru “capitolini”, care au fost eliminați din Europa League

Au fost și mai mari emoții la Lazio – Porto, scor 2-2. S-a mers pe minimum două goluri marcate de Lazio și minimum cinci cornere ale italienilor în meci. Cotă 3,60. Iar Cataldi a marcat golul izbăvitor, de 2-2, în minutul 90+5. Nu au fost griji la cornere, 7 pentru gazde. Nu i-a ajutat și pe “capitolini”, pentru că au părăsit competiția.

Meciul 3, Dinamo Zagreb – Sevilla. Minimum un gol marcat de croați și minimum 6 cornere în meci pentru gazde. La cotă 4,75. Și au fost fix 6 cornere și 1-0 pentru Dinamo Zagreb, care a dat lovitura și a obținut calificarea în optimile de finală din Europa League.

ADVERTISEMENT

Pentru meciul 4, ne mutăm în Conference League. La partida Randers – Leicester. S-a mizat pe peste 2,5 goluri în meci și peste 10,5 cornere. Englezii au obținut victoria, scor 3-1. S-a stat bine și la cornere, 14 în total în partidă.

5,75, cea mai mare cotă de pe bilet, la Qarabag – Marseille. Golul marcat de francezi în minutul 90+2 a adus banii pentru parior

Al cincilea meci de pe bilet a fost Qarabag – Marseille. Aici s-a jucat și cea mai mare cotă de pe bilet: 5,75! Peste 2,5 goluri în meci și peste 13,5 cornere. Ambele echipe au contribuit pentru a se bifa verde. Francezii au fost responsabili cu golurile, au câștigat 3-0. Ultimul gol a venit în prelungiri, minutul 90+2. Iar azerii au bifat nu mai puțin de 14 cornere! Doar unul pentru Marseille.

ADVERTISEMENT

În Serbia, Partizan a primit vizita celor de la Sparta Praga. S-a jucat minimum 2,5 goluri în meci și minimum 3,5 cornere de fiecare echipă. Din nou inspirat, cu o cotă 4,00. A fost 2-1 pentru sârbi, după un gol marcat pe final de cehi. 4-7 a fost scorul cornerelor.

În fine, ultimul meci de pe bilet a fost în Norvegia. Bodo/Glimt a primit vizita celor de la Celtic. Peste 7,5 cornere pentru gazde și minimum un cartonaș galben la oaspeți a fost alegerea pariorului. La cotă 3,50. Și a fost perfect: 8 cornere Bodo/Glimt și două cartonașe galbene pentru Celtic.

Pariorul care a combinat inspirația cu norocul a dat lovitura și a câștigat 10.000 de euro cu doar 2 lei. Pentru a face un bilet “big win” este recomandat să profiți și de bonusurile spectaculoase oferite de Superbet.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT