Life

Ce poveste de dragoste au trăit Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică! S-au iubit cu patimă în urmă cu 50 de ani

Corina Chiriac (72 de ani) și Ovidiu Lipan Țăndărică (69 de ani) s-au iubit în urmă cu 50 de ani, relația de iubire fiind una specială pentru solistrul trupei Phoenix.
18.07.2022 | 17:01
Ce poveste de dragoste au trait Corina Chiriac si Ovidiu Lipan Tandarica Sau iubit cu patima in urma cu 50 de ani
Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică, relație amoroasă de neuitat. Au fost împreună 4 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au trăit o poveste de dragoste atipică, în condițiile în care muzicianul avea la momentul respectiv numai 19 ani. Relația amoroasă a fost una de neuitat pentru foștii parteneri de viață, care sunt legați de multe amintiri frumoase.

Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică, relație amoroasă de neuitat. Au fost împreună 4 ani

Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică au trăit o frumoasă relație de dragoste timp de 4 ani. S-au iubit cu patimă în urmă cu 50 de ani, artista în vârstă de 72 de ani fiind marea dragoste a renumitului muzician.

ADVERTISEMENT

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit.

A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, își amintește bateristul, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică, despărțire după 4 ani de relație

Dragostea intensă dintre Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică nu este străină de colegii de breaslă sau de lumea bună care a fost ”părtașă” la numeroase scene. Mai mult decât atât, cântărețul a povestit în repetate rânduri cum s-a iubit cu prima sa iubire, pe balcon.

Relația amoroasă avea să se destrame în iunie 1977, atunci când bateristul a fugit din țară cu colegii din trupa Phoenix. O perioadă foarte lungă de timp solistul a locuit în Germania, unde s-a însurat și a devenit tatăl unui băiat.

ADVERTISEMENT

Peste ani avea să scoată la iveală picanterii din legătura cu Corina Chiriac, lucru care nu a fost deloc pe placul celebrei artiste. Din păcate, au făcut-o pe vedetă să îl ocolească pe fostul partener de viață în ultima vreme.

Toboșarul a recunoscut că avea numai 19 ani când a fost vrăjit de vedeta care i-a marcat întreaga viață alături de care a trăit o perioadă frumoasă.

ADVERTISEMENT