Life

Ce prefera Regina Elisabeta să mănânce într-o zi. Singurul bucătar italian care a gătit pentru ea a dezvăluit

Enrico Derflingher, singurul bucătar italian care a gătit pentru Regina Elisabeta a dezvăluit ce-i plăcea Majestății Sale să mănânce la prânz.
18.09.2022 | 21:34
Ce prefera Regina Elisabeta sa manance intro zi Singurul bucatar italian care a gatit pentru ea a dezvaluit
Enrico Derflingher, bucătarul italian care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a, a spus ce îi plăcea suveranei să mănânce. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Enrico Derflingher, aflat în România pentru un festival culinar care se desfășoară la malul mării, bucătarul italian care i-a gătit Reginei Elisabeta a II-a a vorbit despre obiceiurile alimentare ale acestora.

Bucătarul italian care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a a spus ce-i plăcea regretatei suverane să mănânce

Se cunoaște faptul că meniul regal al Reginei Elisabeta a II-a nu era chiar pe gustul tuturor, motiv pentru care s-a întâmplat chiar ca un Chef să o refuze pe regretata suverană. 

ADVERTISEMENT

Despre obiceiurile sale alimentare se cunoaște faptul că Regina nu era deloc fana preparatelor de tip fast-food, însă îi plăcea hamburgerul, ce-i drept servit fără chiflă și pregătit după o rețetă specială gândită de la zero de bucătarii regali.

Enrico Derflingher este un bucătar originar din Italia care a avut ocazia să gătească atât pentru Regina Elisabeta a II-a cât și pentru alte staruri internaționale.

ADVERTISEMENT

Prezent în România pentru un festival culinar desfășurat zilele acestea la malul Mării Negre. Enrico a spus care sunt preparatele pe care le-a gătit pentru Majestatea Sa.

Unul dintre acestea -risotto- l-a gătit și la noi în țară, iar multe dintre ingredientele folosite de bucătar au fost aduse chiar de el din Italia.

ADVERTISEMENT

„I-am gătit foarte multe preparate, inclusiv cel pe care l-am pregătit astăzi (n.r. – risotto). Am adus foarte multe ingrediente din Italia și am folosit în preparatele de azi ingrediente precum ulei de măsline, oțet balsamic, parmezan, care este cel mai vechi ingredient”, a spus Enrico Derflingher pentru Antena 3.

Bucătarul a dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a avea câteva obiceiuri alimentare bine stabilite. În timp ce pe timpul zilei era adepta preparatelor din pește, seara aceasta consuma carne provenită de la propria fermă.

ADVERTISEMENT

„În timpul prânzului, îi plăcea să mănânce mai mult pește, somon și somon afumat, iar pentru cină prefera carnea de la ferma lor”, a adăugat bucătarul Reginei.

 

ADVERTISEMENT