Fotbal intern

Ce pregătise CSA Steaua la 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni: „S-a lucrat la un scenariu frumos, cu un joc pe stadionul Ghencea!” Exclusiv

28.04.2021 | 21:03
Ce pregatise CSA Steaua la 35 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni Sa lucrat la un scenariu frumos cu un joc pe stadionul Ghencea Exclusiv
Ce pregatise CSA Steaua de 7 mai: „Se lucrează la un scenariu frumos, cu un joc pe stadionul Ghencea!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a vrut să organizeze un eveniment special cu ocazia sărbătoririi a 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Fostele glorii ale Stelei ar fi putut să aibă parte de un meci de regal pe noul stadion Ghencea.

Seara magică de la Sevilla de pe 7 mai 1986 putea să aibă parte de o sărbătoare specială la 35 de ani distanță de la cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu a dezvăluit pentru FANATIK că CSA Steaua a vrut să marcheze acest moment prin organizarea unui meci de inaugurare a noului stadion Ghencea.

Adrian Bumbescu, dezvăluire de senzație: „S-a discutat despre un meci cu Steaua Roșie Belgrad”

Adrian Bumbescu a vorbit într-un interviu pentru FANATIK despre ceea ce pregătește Clubul Sportiv al Armatei Steaua București pentru ziua de 7 mai. Cei de la club au lucrat de zor și au pregătit un eveniment special pentru a sărbători câștigarea Cupei Campionilor Europeni, dar din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus acest lucru nu a mai fost posibil din păcate. Astfel, pe Ghencea nu vor fi organizate evenimente la care să participe și fostele glorii, ci doar vor lua imagini de la Sevilla, din urmă cu 35 de ani, așa cum a anunțat și DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cu COVID sau fără, trebuie să ne vedem pentru că se împlinesc 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. S-a lucrat la un scenariu frumos, trebuia să facem un joc pe stadionul Ghencea. Sigur că da, în Templu! Trebuia să facem”, a spus fostul component al Steaua ’86, care activează acum în cadrul departamentului de scouting al clubului.

Se pare că cei de la CSA Steaua s-au gândit să organizeze un meci de gală cu cealaltă câștigătoare a Cupei Campionilor din Europa de Est, cu care Miodrag Belodedici a reușit să ridice din nou trofeul deasupra capului: „Să vedem însă dacă se va mai juca. Într-un timp se discuta despre un meci cu Steaua Roșie Belgrad. Voiam îl aducem și pe Rădoi să mai împrospăteze, dintre jucătorii care mai pot să joace, mai de vază cum se spune”, a mai spus Bumbescu.

ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu, dezamăgit că sărbătoarea de 7 mai nu s-a mai ținut în ultimii ani: „Cred că nu ne-am mai văzut de vreo 4 ani!”

Adrian Bumbescu e foarte dezamăgit că în ultimii ani sărbătoarea tradițională de 7 mai nu a mai avut loc, ca de obicei la Cheile Grădiștei, lucru de care a fost deranjat și Victor Pițurcă. „Piți” a dat exemplul colegilor din marea echipă de handbal a Stelei care au câștigat Cupa Campionilor și Campionatul Mondial: „Vorbeam cu Piți și ne e dor să ne mai vedem cu Tudorel, cu Belo, cu toată lumea. Și îmi zicea: ‘Uite handbalișii, Gațu, Oțelea, se întâlnesc o dată pe lună! Noi…’. Nu ne-am mai văzut toți de vreo patru ani, de când se organiza la Cheile Grădiștei”, a mărturisit cu tristețe „Colonelul”.

„Ministrul Apărării” a mai mărturisit că nu a mai ținut în ultimul timp legătură cu foștii colegi de echipă și nici cu Emeric Ienei și consideră că nu sunt șanse ca Helmuth Duckadam să vină alături de proiectul CSA Steaua, din cauza trecutului la echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Nu am mai vorbit cu Duckadam, pentru că el văd că vorbește cam departamental! Nu vine Duckadam la CSA Steaua că îi e frică de Gigi Becali! A spus că i-a dat bani, că a făcut și a dres, că l-a ajutat și probabil… Nu știu, e problema lui. Nici cu nea Imi nu am mai vorbit, de obicei ne întâlneam de 7 mai”, a mai spus în final Bumbescu.

  • 35 de ani se împlinesc pe 7 mai 1986 de la câștigarea Cupei Campionilor Europei de către Steaua București
  • 4 ani au trecut de la ultimul eveniment organizat de fostele glorii ale Stelei cu ocazia acestui eveniment
ADVERTISEMENT