Life

Ce preț are cămașa de la Asia Express pe care a păstrat-o Lidia Buble. Puțini își permit să dea acești bani pe ea

Lidia Buble a rămas cu amintiri frumoase după experiența Asia Express, dar și cu un obiect de valoare.
02.11.2021 | 22:09
Ce pret are camasa de la Asia Express pe care a pastrato Lidia Buble Putini isi permit sa dea acesti bani pe ea
ADVERTISEMENT

Cântăreața a păstrat cămașa pe care a găsit-o într-un morman de haine în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde a participat cu sora ei, Estera.

Vedeta a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a pleca de pe Drumul Împăraților cu respectivul obiect vestimentar, în cele din urmă bărbatul cedând la insistențele sale.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns Lidia Buble să plece acasă cu o cămașă frumoasă, dar mai ales care valorează o sumă deloc neglijabilă. Puțini își permit să dea o asemenea sumă pe ea.

Lidia Buble, obiect de preț de la Asia Express. Cât costă cămașa luată de la un localnic

„Sunt o soție bună. Ai să vezi. Ești foarte entuziasmat, nu?”, i-a spus artista localnicului din Georgia căruia i-a călcat hainele.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble le-a arătat celor care o urmăresc în social media că păstrează la loc de cinste cămașa, chiar în propriul dulap de acasă.

Frumoasa blondină ține enorm la piesa vestimentară, care valorează aproximativ 3.000 de euro și la care nu va renunța prea curând.

ADVERTISEMENT

„În cazul în care credeați că nu mai am cămașa, ei bine, ia uitați-o! Am plecat cu cămașa omului din Asia Express.

Hai că m-am întors bine. E la loc de cinste în dulapul meu”, a spus concurenta de la Asia Express la InstaStory.

ADVERTISEMENT
Cămașa luată de Lidia Buble de la un localnic din Georgia
Cămașa luată de Lidia Buble de la un localnic din Georgia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lidia Buble, căsătorie la Asia Express? Ce a dezvăluit vedeta

Fosta iubită a lui Răzvan Simion le-a sugerat fanilor să stea pe aproape dacă vor să afle dacă s-a căsătorit în timpul filmărilor de pe Drumul Împăraților.

Solista din Deva nu a dorit să ofere prea multe informații, deși au existat până acum filmări în care Connect-R îi cerea mâna.

Lidia Buble le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că vor avea parte de multe surprize și poate chiar se mărită cu unul dintre bărbații care îi trimit mesaje în privat.

„Bărbații mei superbi care îmi trimit mesaje în privat și mă întreabă dacă până la urmă m-am măritat sau nu la Asia Express…

Stați pe aproape să urmăriți, să vedeți, că poate cine știe, nu m-am măritat și poate, dragă, mă cereți vreunul din voi”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT