Fotbal international

Cât costă biletele pentru meciul U Craiova-AEK Atena, din turul 3 preliminar Europa League

02.08.2019 | 09:23
Bilete Craiova - AEK Atena. Deşi au avut loc grave incidente la meciul cu Honved partida cu AEK se va juca cu spectatori

Joi, 8 august, se va disputa prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League dintre Universitatea Craiova şi AEK Atena. Primele 90 de minute vor avea loc pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie şi 99,9 la sută meciul se va juca având spectatori în tribună, deşi în urma gravelor incidente petrecute în minutul 119 al partidei cu Honved Budapesta, tot în Bănie, este de aşteptat ca UEFA să ia decizii drastice împotriva grupării oltene.

Ce preţ au biletele pentru meciul U Craiova – AEK Atena

Şi, totuşi, sunt 99,9 la sută şanse ca meciul să nu se joace fără spectatori, deoarece, chiar dacă UEFA va judeca, aşa cum e normal, pentru că vine deja turul 3 preliminar în câteva zile, şi va dicta pedeapsă de porţi închise nu va putea pune în aplicare sancţiunea deoarece există un drept de recurs, care nu mai poate fi şi acela soluţionat până joia viitoare. Deci, abia, dacă oltenii trec de acest foarte dificil obstacol şi ajung în play-off, atunci suspendarea va intra în vigoare sau din ediţia urmăroare când Universitatea Craiova va obţine o nouă calificare în cupele europene.

Acesta este şi motivul pentru care organizatorii din Craiova au şi anunţat deja punerea în vânzare a boletelor pentru jocul tur cu AEK Atena, din data de joi, 8 august, care pot fi achiziţionate sub două forme: fie la panchet cu biletele pentru meciul de campionat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programat în etapa a cincea, în weekendul 9-12 august, fie doar pentru partida din Europa League.

Bilete Craiova – AEK Atena. S-a anunţat preţul biletelor. Meciul se va juca cu spectatori

Sunt preţuri extrem de accesibile pentru toate buzunarele

Cine optează pentru prima variantă, de a include cele două partide într-un singur cost va plăti, începând de vineri, 2 august,  sume extrem de rezonabile, după cum urmează: 25 lei peluze, 50 de lei Tribuna 2, 70 de lei Tribuna 1, 150 de lei Tribuna VIP. Dacă se doresc doar bilete la meciul din Europa League, ele se vor pune în vânzare de luni, 5 august, la următoarele preţuri: 20 lei peluză, 40 lei Tribuna 2, 60 de lei Tribuna 1, 100 de lei Tribuna VIP.

Cel mai important lucru însă care trebuie să se întâmple este ca la primul meci cu grecii, de joia viitoare, publicul din Bănie să aibă un comportament exemplar, să nu se mai arunce cu torţe şi petarde pe teren, nu mai vorbim de alte obiecte, pentru că observatorii UEFA care vor fi prezenţi la meci să consemneze în foile lor numai lucruri bune şi să facă astfel posibil să se vadă incidentele de la jocul retur cu Honved ca o excepţie de la această atitudine, de regulă, civilizată a publicului craiovean.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri