Life

Ce preț au hainele pe care le face Melinda, soția lui Puya. Nu mulți și-ar permite să le cumpere

Cât costă obiectele vestimentare pe care le realizează Melinda Gărdescu, partenera lui Puya. Fosta concurentă de la America Express cere bani frumoși.
23.03.2023 | 16:04
Ce pret au hainele pe care le face Melinda sotia lui Puya Nu multi siar permite sa le cumpere
Cât costă obiectele vestimentare pe care le realizează Melinda, partenera lui Puya. Fosta concurentă de la America Express cere bani frumoși. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce preț au hainele pe care le face soția rapperului din Las Familia. Nu mulți și-ar permite să le cumpere având în vedere că frumoasa brunetă depune eforturi majore și stă ore întregi până la finalizarea acestora.

Cât costă obiectele vestimentare pe care le realizează Melinda, partenera lui Puya. Fosta concurentă de la America Express cere bani frumoși

Melinda Gărdescu, partenera de viață a lui Puya, are un business de succes de foarte mulți ani. Tânăra face diverse obiecte vestimentare unice din materiale naturale. Fosta participantă de la America Express croșetează foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Bruneta lucrează chiar și trei săptămâni la hainele pe care le vinde pe Internet și nu este de mirare că face bani frumoși. Nu foarte multe persoane își permit să achiziționeze astfel de haine care costă între 350 și 1.600 de lei.

Spre exemplu, bluzele și jachetele au prețuri curprinse între 550 și 800 de lei, cardiganele variază între 600 și 1.300 de lei, în timp ce pantalonii pleacă de la 1.000 de lei și pot ajunge lejer la suma de 1.600 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Melinda realizează și costume de baie, top-uri și rochii care costă între 250 și 600 de lei. Soția lui Puya de la America Express are această pasiune de foarte multă vreme, de mică plăcându-i să croșeteze.

Melinda Gărdescu, afacere de succes. Cu ce se ocupă soția lui Puya

Melinda face numai haine pe comandă pe care le vinde în mediul virtual. Soția lui Puya a mărturisit la un moment dat că lucrează cu mai multe materiale, în familia sa fiind deja o tradiție când vine vorba de croșetat.

ADVERTISEMENT

„Sunt croșetați de mână, din bumbac. Ața este 100% naturală și este un model așa, bătrânesc, de fapt. La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri.

Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie.

ADVERTISEMENT

Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a povestit fosta concurentă de la America Express 2023 în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT